Accesorii

#bijuterii cu cuart #cuart #accesorii #bijuterii

Coloreaza-ti vara purtand bijuterii cu cuart

Vara este anotimpul vacantelor, in care ne incarcam bateriile si ne bucurăm de momente speciale alaturi de cei dragi. Pentru a te simti bine in pielea ta si pentru a te relaxa, nu trebuie sa depui foarte mult efort! Poarta haine de vacanta care sa te puna in valoare si accesorizeaza-le in mod corespunzator. Daca alegi bijuteriile potrivite, vei reusi sa atragi si energii pozitive, iar vacanta ta va fi una de exceptie.

Coloreaza-ti vara cu bijuterii cu cuart! Fiind o piatra a inimii si un cristal al iubirii neconditionate, cuartul emana o energie feminina dulce, vindecatoare, care hraneste sufletul si alina pe oricine.

Indiferent de culoarea cuartului pe care il porti, indiferent de tinuta la care o asortezi, aceasta piatra semipretioasa, cu esenta sa delicata, isi va pune amprenta de pace si sensibilitate asupra ta.

Roz, verde, lemon, fumuriu sau transparent, granat, rutilat, turmalinat sau cu incluziuni, cuartul se potriveste de minune pe bijuteriile din argint. Va arata superb montat pe un inel fin sau ca pandantiv asociat unui lantisor, iar o bratara handmade cu cuart turmalinat va atrage, cu siguranta, toate privirile.

Cuartul roz se adreseaza direct chakrei inimii, vindecand rani emotionale, temeri si resentimente. Acesta te umple de energie iubitoare, vindecandu-ti inima. Cuartul te va calauzi spre acel sentiment profund de implinire si multumire personala, deschizandu-ti inima pentru a oferi si a primi dragoste.

Cuartul de stanca, transparent, descoperit de Isaac Newton, este considerat a fi o piatra a expresiei perfecte a lumii. Este la fel de frumos ca un diamant si are puteri vindecatoare. In cultura japoneza, cuartul transparent este considerat simbol al puritatii, al infinitului, al rabdarii si se bucura de un urias respect, fiind asociat cu dragonul, un simbol puternic al culturii orientale.

Vara aceasta vacantele sunt mai relaxante cu o piatra precum cuartul langa tine! Bucura-te de proprietatile acestei pietre intr-o bijuterie inedita.

Cele mai frumoase bijuterii cu cuart le poti gasi, cu siguranta, la Accent Bijuterii. Acolo te asteapta o gama vasta de cuarturi in diferite culori si forme, precum si alte accesorii pline de energii pozitive.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare