Accesorii

#accesorii #moda #stil feminin #clutch #statement

Clutchurile statement, ultimul trend in moda. Spune adio negrului, stralucirea este un must-have

In acest sezon, stralucirea, obiectele opulente si cat mai extravagante sunt un must-have si un trend ce ia o amploare din ce in ce mai mare. Asadar, sezonul acesta incearca sa fii cat mai glamour. Uita de banalul si plictisitorul negru si indrazneste sa porti tinute sclipitoare si pline de culoare. In mare voga anul acesta sunt clutchurile, care vin cu un desigin uimitor si foarte variat.


Un accesoriu mereu reinventat

Clutchurile, sau gentile de mana, au aparut pentru prima oara in anul 1893 si au fost create de un producator de piele, Perrin Paris. Acestea au disparut o perioada din peisajul fashion, insa au fost relansate in anul 2006, ca un accesoriu de patrimoniu, plin de gratie si stil.


Noile tendinte in materie de clutch

In acest sezon, creatorii de moda spun ca peste tot vom vedea sclipici, sclipici si iar sclipici cand vine vorba despre accesorii, iar clutchurile nu vor face nici ele rabat de la acest nou trend. Bineinteles, din peisajul de un alb extrem de monoton nu vor lipsi nici paletele cromatice intense, vii, care reusesc sa sparga melancolia anotimpului rece. Asadar, rosul ocupa si el un loc fruntas in preferintele de top ale designerilor.


Ce clutch-uri sa alegi

Marii creatori de moda sustin ca aceste posete de mana nu se vor demoda curand si ca sunt o investitie pe termen lung. Ei atrag insa atentia asupra modelelor pe care vrem sa le achizitionam. Asadar, sfatul designerilor este acela de a face investitii in posete neutre, care sa se asorteze cu orice tinuta, in nuante de negru, bej sau maro. Acestia cred, de asemenea, ca orice femeie trebuie sa aiba in colectia sa de accesorii o piesa-vedeta, precum un clutch statement, cu accente metalice aurii sau argintii sau sclipitoare.

Elementele grafice, indispensabile in materie de clutchuri

Elementele grafice si animal printurile sunt parca nemuritoare de cativa ani. Ele reusesc sa se mentina in topul preferintelor marilor designeri de cateva sezoane incoace si nici nu au de gand se paraseasca de curand podiumurile. Asadar, clutchurile cu imprimeuri nu trebuie sa iti lipseasca nici ele din colectie.


Sursa foto: fashionisers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare