Accesorii

#bijuterii granat #granat #accent bijuterii

Cinci motive sa porti bijuterii cu granat

Granatul este una dintre cele mai puternice pietre din lume, care are o multime de beneficii pentru persoana care il poarta. De obicei in nuante purpurii, grena sau visinii, granatul poate fi intalnit si in alte culori precum rosu-negru, verde, galben, negru sau chiar incolor. Se potriveste de minune cu argintul, combinatia fiind una care va fascina ochiul si va conferi eleganta si rafinament oricarei tinute.

Bijuterii cu granat sunt piese care nu trebuie sa lipseasca din colectia niciunei femei, acestea avand un farmec aparte gratie combinatiei dintre luciul metalului si nuantele purpurii, grena sau visinii ale pietrei. Granatul este o piatra relativ dura, rezistenta, si incarcata cu energii pozitive care il fac unul dintre cei mai puternici protectori si benefici din lume.

Granatul este talismanul Varsatorilor si al celor care au numarul vietii 7, dar si piatra norocoasa a Capricornilor.

Beneficii ale granatului pentru persoana care il poarta

Almandinul, asa cum mai este numit, este o piatra a fertilitatii, sanatatii si energiei; cand este daruit cuiva granatul aduce fericire, iubire si fidelitate, dar si protectie impotriva accidentelor.

Purtat in perioade mai triste sau cu mari suferinte, va ajuta la scaderea anxietatii, a depresiei si a stresului.

O mare calitate a granatului este aceea de a amplifica efectul altor cristale alaturi de care este purtat; in plus, el insusi are o multime de proprietati metafizice: aduce spirit de initiativa, respect de sine, amabilitate, creativitate, responsabilitate, creste puterea, rezistenta, popularitatea, respectul, asigura protectie, vindecare si rezistenta.

In cristaloterapie este benefic in caz de infertilitate, intoxicari, anemie, hemoragii, fiind o piatra benefica pentru sistemul circulator, inima, piele, plamani si pentru organe vitale.

Este piatra care reprezinta angajament, devotament, stabilitate si ordine si care actioneaza ca protector al mamelor, sotiilor si al familiei, in general. Simbolizeaza increderea si prietenia eterna, astfel ca un inel cu granat, o bratara ori un colier cu aceasta piatra atat de puternica este un cadou foarte inspirat pentru o doamna sau o domnisoara draga.

Cele mai frumoase podoabe cu granat le poti gasi la Accent Bijuterii.

Povestea noastra a inceput acum 30 de ani, din pasiunea pentru bijuterii. De atunci si pana in prezent, am cladit ceea ce astazi este Accent Bijuterii – locul unde calitatea, frumusetea si originalitatea dau nastere unor bijuterii pline de rafinament. In prezent, fidelitatea clientilor nostri dovedeste faptul ca dupa atatia ani, bijuteriile noastre inca sunt prima lor alegere.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! – Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare