Accesorii

#cercei de argint #accesorii #cercei

Cerceii din argint cu forme speciale, accesoriile perfecte pentru tinute rafinate

Stilul, rafinamentul si originalitatea sunt trei caracteristici pe care orice femeie trebuie sa le detina. Se spune adesea ca simplitatea este un atribut al femeii cochete, iar acest lucru se vede chiar din modul in care aceasta isi asorteaza tinuta in fiecare zi, indiferent daca aceasta este una clasica sau moderna.

Bijuteriile pot transforma cu adevarat o tinuta. Se spune ca o bijuterie, fie ca este vorba despre un colier, un inel sau o pereche de cercei reprezinta sarea si piperul pentru imaginea unei femei, indiferent de tinuta pe care aceasta o poarta. Unii designeri vestimentari precum Iris Apfel sunt de parere ca accesoriile, indiferent de numarul acestora, sunt utile si necesare. Altii, in schimb, considera faptul ca nu este necesar sa iti incarci tinuta cu numeroase accesorii, insa bijuteria pe care o porti trebuie sa faca diferenta (Coco Chanel).

De ce sa alegi cercei din argint cu forme speciale?

Argintul este unul dintre cele mai apreciate metale pretioase. Spre deosebire de aur, acesta are si numeroase proprietati curative. Atunci cand alegem bijuteriile pe care le purtam, ne dorim ca acestea sa ne reprezinte stilul si personalitatea. Din acest motiv, atunci cand vei purta unul dintre cele mai deosebite modele de cercei din argint Metaphora, vei accesoriza tinuta ta in maniera rafinata si nu vei trece neobservata.

Acestea sunt bijuterii unicat, datorita formei lor deosebite si a faptului ca au fost lucrate manual, in diverse colturi ale lumii. Iata cateva dintre cele mai interesante modele de cercei din argint cu forme speciale, care pot deveni accesoriile perfecte pentru diverse tinute rafinate!

Cercei unicat cu sapte turcoaze

Aceste bijuterii iti incanta privirea si te vor ajuta sa atragi atentia prin stilul unic si rafinamentul accesorizarii. Acestea sunt bijuterii unicat, confectionate din argint de cea mai buna calitate, avand sapte turcoaze incrustate in lucratura. Cerceii sunt patinati, avand un aspect vintage iar pietrele incluse creaza un efect placut. Acestia pot reprezenta accesoriul ideal pentru o tinuta eleganta.

Cercei rotunzi Phonphan

Forma acestora este una rotunda, potrivita pentru accesorizarea unei tinute casual. Acestia sunt lucrati manual, din argint patinat, beneficiind de o gravura pe discuri sub forma de spirala, acest model fiind specific tarii din care provin – Thailanda. Acesti cercei din argint cu forme speciale sunt apreciati de orice femeie si pot fi considerati un cadou perfect pentru orice ocazie.

Cercei din argint patinat cu inscriptii Rothai

Acesti cercei vor starni admiratia celor din jur. Confectionati din argint patinat, acestia sunt prevazuti cu diverse motive thailandeze incrustate. Cerceii pot fi utilizati pentru accesorizarea unei tinute casual sau chiar a unei tinute office, fiind usor de purtat.

Cercei hamsa stilizati

Acestia au un farmec deosebit, design-ul lor fiind asemanator cu cel al unei amulete si avand diverse motive tuarege si un simbol hamsa stilizat. Cerceii sunt asemanatori cu ochii de onix, un simbol care are capacitatea de a te proteja de magia neagra. In plus, acesti cercei pot fi asortati cu multa usurinta cu diverse tipuri de tinute, pornind de la cele casual, simple si pana la cele mai rafinate outfit-uri.

Daca vrei sa oferi un cadou special persoanei iubite, acum o poti surprinde pe aceasta cu un dar pretios, reprezentat de cerceii din argint cu forme speciale. Acestea reprezinta accesoriile perfecte pentru tinutele rafinate pe care le alegi pentru evenimentele speciale din viata ta.

Surse foto: metaphorabijoux.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare