Accesorii

#pietre naturale #cercei argint #argint

Cercei din argint cu pietre naturale in culorile toamnei, accesoriile must have pentru orice tinuta

Este imposibil sa nu iubesti toamna si culorile ei vii si ametitoare, asa ca daca vrei sa o iei cu tine oriunde nu trebuie decat sa porti accesoriile potrivite. Accent Bijuterii iti propune pentru acest sezon cercei din argint cu pietre naturale care vor da o nota aparte oricarei tinute, indiferent de ocazie si momentul zilei.

Cerceii, simbol al feminitatii si elegantei, sunt nelipsiti din orice caseta de bijuterii. Mai simpli sau mai pretentiosi, din aur, argint sau alte metale pretioase, ei sunt un accesoriu ce poate fi purtat la orice ora din zi, indiferent ca mergi la scoala, la serviciu, la cumparaturi sau la vreun eveniment important. Fiecare pereche de cercei pe care o ai in colectia ta are o poveste si un rost bine definit.

Cerceii din argint, cel mai usor de asortat

Spre deosebire de alte metale pretioase, argintul poate fi purtat si cu o tinuta casual, si cu una office, si cu una sport, dar si cu una eleganta. Diferenta intre modele si ocazia cu care se potrivesc o face lucratura, dar si pietrele care sunt, eventual, montate pe ei. In colectia Accent Bijuterii regasim cercei din argint lucrati manual, cu pietre naturale, in serii restranse executate cu tehnici specifice sau unicat, pentru toate gusturile si bugetele.

Poate ca toamna este pe sfarsite, dar culorile sale ne raman in suflet si pot fi incluse in continuare in tinute. Online sau in magazinele Accent Bijuterii din zona Piata Romana (Str. Mendeleev 26 si Str. Mendeleev 44) puteti achizitiona modele superbe de cercei din argint cu pietre naturale pentru colectia personala sau pentru a-i oferi in dar unor persoane dragi, acum cand se apropie sezonul cadourilor.

Cercei deosebiti pentru persoane deosebite

O pereche de cercei din argint cu cornalina si perle se asorteaza perfect cu o personalitate efervescenta si eleganta in acelasi timp, dar si cu una timida, care are nevoie de acel ceva menit sa o ajute sa iasa in evidenta. Surprinzatoare ca un apus sau ca stralucirile rosiatice ale toamnei, diafana cornalina se completeaza perfect cu perla delicata, nascuta din lacrima de scoica si pulbere de fluturi.

Vrei sa faci un cadou deosebit? Cerceii din argint cu jasp si rodolit pot fi o idee grozava pentru o persoana inclinata spre spiritualitate si care crede in energia cristalelor. Indraznetul jasp este denumit Protectorul Suprem deoarece se spune ca energia sa aduce stabilitate, siguranta, putere si vindecare, iar rodolitul este o piatra a fericirii, bucuriei si onoarei.

Opalul, piatra vindecarii sufetului, a iubirii, pasiunii si dorintei, a fost pus laolalta cu diopsidul chrome de bijutierii Accent pentru a obtine o bijuterie de o eleganta si o stralucire aparte, care nu ar trebui sa lipseasca din nicio caseta de bijuterii.

Un cadou de o eleganta rara si accesibil ca pret este o pereche de cercei din argint cu perle baroce, topaz si turmaline multicolore, fatetate. Argintul este placat cu rutheniu si aur roz de 14 karate pentru un efect vizual cu adevarat deosebit.

Cerceii cu prehnit si citrin sunt un accesoriu potrivit pentru o persoana pasionata de ezoterism; culoarea galben-verzuie a prehnitului, considerat si Piatra Vrajitorilor, se potriveste de minune cu galbenul revigorant al citrinului si ambele pietre isi unesc energiile pentru a asigura celei care le poarta succes si echilibru spiritual.

Accent Bijuterii are o istorie de peste 30 de ani pe piata accesoriilor din metale pretioase si pietre naturale, gratie calitatii si excelentei pe care pune atat de mult pret. Originale, unicat sau de serie limitata, bijuterile Accent sunt adevarate opere de arta ale unor maestri bijutieri care de mai bine de 30 de ani reusesc sa se ridice la inaltimea asteptarilor si gusturilor clientilor iubitori de frumos si rafinament.

Surse foto: comaccent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului