Accesorii

#bijuterii cu diamante #trenduri #diamante #tendinte

Cele mai populare trenduri in materie de diamante pentru cea de-a doua jumatate a anului 2017

Un inel cu diamant va fi intotdeauna o bijuterie aparte, insa si acestei piese i se pot adauga elemente care s-o transforme intr-una spectaculoasa. Chiar si in cazul diamantelor exista trenduri care se schimba de la an la an, asadar daca vrei sa fii in pas cu tendintele celei de-a doua jumatati a anului 2017, afla cum trebuie sa arate inelul cu diamant perfect din toate punctele de vedere.

Banda inelului – un aspect care face diferenta

Nu doar pietrele pretioase pentru care optezi sunt importante intr-o astfel de investitie, si banda inelului conteaza enorm pentru ca aceasta poate pune sau nu in valoare nestematele alese. Daca vrei ca inelul pe care il porti sa aiba un aspect modern, opteaza pentru o banda patrata. Aceasta nu a devenit un trend doar din punct de vedere stilistic, dar si pentru ca se fixeaza mai bine pe deget. In cazul in care iti plac lucrurile iesite din comun, atunci te-ndemnam sa alegi pentru inelul tau o banda cu accente florale si o singura piatra pretioasa.

Ce tipuri de diamante se poarta?

Diamantul clasic nu se va demoda niciodata, dar trendurile acestui an pun in evidenta briliantele natural colorate, care scot din anonimat orice inel. Ce-i drept, diamantele colorate sunt mai rare si mult mai costisitoare, insa astfel de bijuterii fura privirile oricui. Insa, in cazul in care nu vrei sa renunti la diamantul clasic, il poti completa cu alte pietre pretioase colorate de-a lungul benzii alese. Safirele si smaraldele sunt o alegere potrivita, alaturi de un diamant, sau pentru a-i oferi inelului o nota mult mai personala, accesorizeaza briliantul ales cu un set de pietre semipretioase specifice zodiei tale.

Forme in tendinte pentru diamante

Daca in anii precedenti erau in tendinte taieturile rotunde, ovale si tip “printesa”, in cea de-a doua jumatate a acestui an sunt la mare cautare inelele cu diamante in forma de para sau marchiza. Aceste tipuri de taieturi sunt inguste si ascutite si au un beneficiu fizic major – dau senzatia de alungire a degetelor.

Combina mai multe tipuri de metale

Asa cum am mai spus, ce este clasic nu se demodeaza niciodata, dar pentru a fi in pasul cu tendintele acestui an ar trebui sa tii cont de cele spuse mai sus si, nu in ultimul rand, de tipul de metal pe care il alegi in realizarea inelului cu diamant. Daca iti plac mai multe tipuri de metale, nu trebuie sa iti mai faci griji pentru ca mixul intre aur galben si aur alb sau aur galben si aur roz este noul trend al anului 2016. Pentru persoanele care tind mai mult spre partea clasica, se poate opta pentru o banda realizata din aur roz, in loc de aur alb sau aur galben.

Pentru ca multi cumparatori pun accentul pe alegerea pietrei pretioase, restul elementelor care alcatuiesc un inel sunt, de cele mai multe ori, cele clasice. Dar cand vine vorba de o astfel de investitie, este important sa iei in calcul toate aspectele care pot transforma inelul dorit intr-unul cu totul si cu totul special.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare