Accesorii

# tendinte tatuaj #tatuaje #tatuaj

Cele mai actuale tendinte de tatuaje in 2019 - Idei de tatuaje care te inspira

Tatuajul este o arta pe care o adora sute de artisti din intreaga lume, care in timp si-au demonstrat talentul de a crea modele de tatuaje fantastice sau cu adevarat realiste. in acest domeniu se aplica anumite tehnici, care necesita abilitati artistice. in acest an au aparut noi tendinte de tatuaje din care te poti inspira. Afla care sunt cele mai cautate tatuaje pentru femei sau barbati in acest an!

 

Una din cele mai frumoase tendinte din acest an este reprezentata de tatuajul floral, care fiind imprimat printr-o tehnica speciala, are un aspect mult mai interesant. Aceasta tendinta apare la Joice Wang care este o artista din New York, cunoscuta pentru talentul in executia unor tatuaje superbe, care au un aer de eleganta si un design special. Astfel de tatuaje florale sunt uimitoare, indiferent ca este vorba despre trandafiri, magnolii, buchete colorate de flori.

Tatuajele cu sarma ghimpata sunt din nou in trend in acest an. Acestea transmit anumite mesaje si sunt apreciate mai ales de persoanele care prefera aceasta forma de arta corporala. Se spune ca au o conotatie de suferinta, putere, detentie, ori sunt similare unor insemne ale unui stil tribal. Astfel de tatuaje se fac mai ales pe brate, la gleznele picioarelor sau pe dosul palmelor, sunt foarte populare in acest an si fac parte din categoria tatuajelor moderne.

 

Tatuajele in stil Disney sunt in tendintele modei din anul 2019. Astfel de tatuaje spectaculare apar in colectia artistului Jordan Baker. Acest artist foarte talentat a creat tatuaje incredibil de frumoase si in acest an, care impresioneaza prin paleta de culori si detalii. Cei care iubesc filmele Disney si adora tatuajele pot alege modele cu Minnie Mouse, Mickey Mouse, Donald Duck si altele.

In acest an sunt foarte populare tatuajele delicate pentru umeri pentru femei. Acestea pot avea modele cu flori, care sunt foarte apreciate de femei cand vine vorba de a-si face un tatuaj. Sunt preferate mai ales imaginile cu flori delicate care se realizeaza in zona umerilor.

Tatuajele pentru brate cu animale, pasari, flori si alte elemente interesante sunt recomandate pentru femei, mai ales ca in acest an imaginile sunt foarte speciale, abstracte sau usor extravagante.

Tatuajele cu floare de lotus pentru zona spatelui sunt de asemenea preferate. Floarea de lotus are opt petale, este deosebita, apreciata in tarile asiatice, simbolizeaza intelepciunea, puritatea, fertilitatea, creatia, spiritualitatea si perfectiunea. Floarea de lotus este adorata in multe tari ale lumii, dar mai ales in India, China si Japonia. in cultura egipteana, lotusul este prima floare a universului. Aceste tatuaje sunt apreciate indeosebi de femei, ele se fac pe spate, maini, brate, picioare dar si pe alte zone ale corpului.

O alta tendinta in acest an este data de tatuajele henna pentru picioare. Acestea sunt apreciate de femei, in mai multe culturi, dar mai ales in India, pentru ca au un farmec aparte. Sunt modele incredibile de tatuaje henna care au mai multe semnificatii. in general femeile nu-si fac un astfel de tatuaj permanent, ele prefera doar stilul de tatuaj temporar, care sa se pastreze doar pe perioada sezonului cald, de vara. Artistii care realizeaza astfel de tatuaje dau o mare atentie la detalii, astfel obtin modele deosebit de frumoase, cu un design impecabil. De regula, tatuajul henna este considerat un tatuaj temporar si se face cu o vopsea speciala. Se realizeaza pe picioare, brate, palme si dosul mainilor. Sunt persoane care prefera modelele de tatuaje henna pe spate sau pe coapse.

Alte tatuaje la moda in acest an sunt acelea care te duc cu gandul la cele mai frumoase modele in stil body painting. Este vorba despre tatuajele mari care se fac pe zone diferite ale corpului si care sunt realizate intr-o gama variata de culori, au un design extrem de corect realizat si elegant. Tatuajele arata fantastic, indiferent ca sunt realizate pe brate, spate, coapse, piept, picioare.

Sunt in trend si tatuajele litere, cu inscriptii simbolice, cu hieroglife sau cu diferite simboluri misterioase, foarte interesante, care pot avea si rol de talisman.

Femeile prefera in acest an si tatuajele delicate, elegante, romantice. Exista o sumedenie de optiuni in materie de tatuaje, unele mici, altele din contra foarte mari. Dintre acestea fac parte tatuajele cu pasari multicolore, cu flori, fluturi, animale mici si altele.

Inainte de a-ti face un tatuaj trebuie sa te gandesti atent cum sa arate acesta si este bine sa nu te grabesti sa alegi orice salon din oras. Indicat este sa cauti un studio profesional, extrem de sigur unde tatuajele sunt perfect realizate de artisti profesionisti in domeniu. Acum ai posibilitatea asta, de a-ti face cele mai frumoase si moderne modele de tatuaje intr-un salon tatuaje Bucuresti unde echipamentele sunt de cea mai inalta calitate, indiferent ca este vorba despre aparatele de tatuat, scaunele pentru clienti sau diferite alte dispozitive sau aparate de sterilizare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare