Accesorii

#slaba #silueta #pantofi #stil #incaltaminte #tinuta #glezna #groasa #frumusete #look #a subtia #trucuri #sandale #balerini

Ce pantofi porti daca ai gleznele groase?

Oricat de slaba ai fi, gleznele groase iti pot da batai de cap. Nu trebuie insa sa disperi, pana nici manechinele nu au picioarele perfecte. Astfel, nu e cazul sa te critici prea aspru, ci mai degraba sa cunosti cateva trucuri care te pot ajuta.

Ce poti face pentru a transforma niste glezne mai groase intr-unele fine si delicate? E foarte simplu: sa alegi pantoful potrivit.

Daca ai gleznele mai groase asta nu inseamna ca trebuie sa porti doar tenisi , doar pentru ca ai impresia ca un cu toc ti-ar arata piciorul dizgratios. O pereche de pantofi decupati in fata, sau pe laterala cu un toc inalt avantajeaza orice tip de constitutie.

Cateodata facem alegerile nepotrivite in materie de incaltaminte doar pentru ca ne luam dupa ce se mai poarta si nu dupa constitutia noastra. Trebuie sa tii minte ca nu intotdeauna tendintele in moda, ceea ce vezi la prezentarile de pe catwalk , te si avantajeaza.

De exemplu, pantoful cu bareta peste glezna pune intr-o lumina proasta gleznele groase si asta deoarece creaza senzatia de picior sugrumat. Ba mai mult decat atat, daca esti micuta de statura nu vei face decat sa accentuezi si mai mult acest defect, in caz ca-ti indrepti atentia spre acest tip de pantof .

Poti opta mai degraba pentru o pereche de pantofi simpli, cu varful usor ascutit si inalte.

Un alt model de pantof care poate parea inaccesibil la prima este cel stil balerini . Multe femei, au impresia ca o pereche de balerini ar putea evidentia o glezna groasa, in loc sa o mascheze. Partial adevarat, daca alegi o culoare nepotrivita. Nuantele deschise precum alb, bej, auriu, argintiu, rosu aprins sau galben pot crea acest efect.

In , daca optezi pentru o culoare mai inchisa, cum ar fi purpura, maroul inchis sau negru, vei crea un si discret in acelasi timp. Pentru a fi sigura ca tinuta ta nu prezinta nicio eroare, este de preferat sa porti balerinii cu o pereche de jeansi drepti care sa mascheze glezna, in niciun caz cu unii skinny.

Dresurile mascheaza gleznele groase

Un alt truc pe care ai putea sa-l aplici in cazul in care gleznele tale sunt putin mai groase ar fi dresurile. Desi multe femei tind sa creada ca acestea accentueaza gleznele in loc sa le subtieze, e total gresit. Combina un dres negru opac cu o fusta de lungime medie usor supradimensionata si o pereche de pantofi metalici cu toc inalt si ai sa vezi ce look de invidiat obtii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului