Accesorii

# mesaj parfum #parfum

Ce mesaj transmite parfumul pe care il porti?

Parfumul pe care il porti poate spune mai multe despre tine decat iti imaginezi. Parfumurile sunt create pentru a transmite stari, mesaje subtile, emotii, asadar parfumul pe care il porti cel mai des te descrie perfect. Fie ca iti place sa porti tot timpul acelasi parfum sau iti place sa le mai schimbi din cand in cand, afla care sunt mesajele pe care le transmiti celor din jurul tau.

Parfum oriental

Parfumul oriental transmite mister, exotism si senzualitate. O femeie care poarta un astfel de parfum are cu siguranta o personalitate puternica, este increzatoare si stie intotdeauna sa obtina ceea ce si-a propus.

Parfumurile orientale ar putea fi considerate de unii prea puternice, tocmai datorita unor note intense cum sunt cele de lemn de santal sau mosc. Pentru o esenta mai suava, incearca un parfum oriental floral cu note de orhidee, flori de portocala si iasomie. Pentru cele care cauta sa atenueze putin din intensitatea data de aromele Orientului, apa de parfum Tom Ford Black Orchid ar putea fi o buna alegere. Multe parfumuri orientale sunt pe placul gurmanzilor, pentru ca acestea contin note precum caramel, ciocolata neagra sau cafea.

Parfurmurile orientale au capacitatea de a atrage si seduce, de aceea sunt alegeri perfecte pentru o seara romantica. Dar nimic nu te opreste sa porti un astfel de parfum si in timpul zilei pentru un aer sofisticat. Femeia care poarta un parfum oriental este mereu cu picioarele pe pamant si nu devine niciodata frivola. Ceea ce primesti este ceea ce vezi, aceasta pare sa fie deviza in viata a unei femei puternice, care stie sa poarte cu stil si atitudine un parfum oriental complex.

Parfum floral

Parfumurile florale vin sa puna accent si mai mult pe feminitate, pe latura sensibila si delicatetea oricarei femei. O femeie care poarta un parfum cu note florale nu se teme sa dezvaluie fetita din ea, aerul jucaus si latura visatoare. Femeile care poarta parfumuri cu note florale sunt cele care stiu sa isi puna in valoare eleganta, romantismul si latura idealista.

Femeile care prefera parfumurile florale sunt mereu in pas cu cele mai noi tendinte. Si nu in ultimul rand, o femei care se da in vant dupa aceste note inspirate din cele mai delicate flori este cea care nu renunta in a crede in dragostea adevarata.

Parfum unisex

De secole, parfumurile florale si cele fructate au fost considerate feminine, in timp ce cele cu note de lemn sau condimente erau considerate pentru barbati. Astazi, tot mai multi producatori de parfumuri scot pe piata parfumuri unisex. De regula, femeile sunt cele care aleg mai mult aceste tip de parfum. O femei care poarta un parfum unisex nu poate fi altfel decat extrem de puternica, amibitoasa, pregatita oricand sa faca fata provocarilor, de orice natura ar fi acestea. Un parfum unisex nu transforma insa o femeie intr-o femeie-barbat. Din contra, parfumul o ajuta pe cea care il poara sa isi arate latura sensibila si vulnerabila si sa transmita exact acest mesaj si celor din jur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului