Accesorii

#modele genti #genti #tendinte #accesorii

Ce genti sunt in trend in anul 2017? Afla care modele nu se vor demoda niciodata!

Unul din locurile de cinste din garderoba femeilor este ocupat de genti. Mici sau mari, din piele sau alte materiale, acestea reprezinta elemente cheie in intregirea unei tinute si nu trebuie nicicum sa lipseasca. Desi nu toti remarca, geanta reflecta intr-o foarte mare masura personalitatea unei femei, stilul pe care aceasta il adopta si care o caracterizeaza. O femeie care iubeste sa arate mereu bine nu va considera niciodata ca are suficiente genti in garderoba!

Noul sezon vine cu noi modele de genti, dintre care cele realizate din piele naturala sunt cele mai cautate. Aceste accesorii reusesc sa completeze orice femeie atunci cand sunt alese atent, iar clientele unuia dintre cele mai apreciate magazine online - eGeanta.ro - stiu foarte bine acest lucru. Este vorba despre un loc care poate fi numit cu usurinta paradisul femeilor. De ce? Pentru ca indiferent de corp si stil, acestea reusesc sa se transforme dramatic in femei elegante si rafinate. Este nevoie doar de accesoriul potrivit, iar un model de geanta ales cu grija poate face adevarate minuni.

Genti moderne pentru orice tip de personalitate

Nu exista femeie care sa cumpere o geanta doar pentru a avea una. In alegerea acesteia, oricine prefera sa colinde magazinele in lung si lat pana gaseste ceva cu adevarat potrivit pentru ca, dupa cum s-a mai spus, acesta poate fi accesorul decisiv in competarea tinutelor.

Incepand de la gentile mici, tip plic si pana la cele supradimensionate, magazinul online eGeanta isi intampina utilizatoarele cu cele mai interesante modele, lansate numai de branduri renumite precum Versace, Valentino, Pierre Cardin etc. Versatilitatea articolelor in voga in acest an reuseste sa capteze chiar si atentia celor mai pretentioase femei, pentru care calitatea este esentiala.

De altfel, oricine doreste sa arate respectabil va opta pentru un model de geanta care va face senzatie in acest an.

Modelele casual, elegante sau office: ce se poarta in acest sezon?

O geanta care va fi purtata zi de zi sau cel putin in cea mai mare parte a timpului trebuie sa indeplineasca anumite criterii. In primul rand aceasta trebuie sa fie versatila si comoda. Geanta este un accesoriu esential pentru femei, tinand cont de faptul ca in cadrul acesteia se gasesc deseori vrute si nevrute. De aceea, este de preferat ca geanta aleasa sa fie una confortabila, care poate fi deschisa si inchisa fara probleme, ori de cate ori este necesar.

Apoi, un alt aspect de avut in vedere consta in cat de moderna este geanta. Chiar daca cele ce sunt in voga par foarte potrivite din numeroase puncte de vedere, este important sa poata fi si usor de accesorizat. Spre exemplu, modelele VERSACE disponibile pe eGeanta.ro sunt ideale, fiind in egala masura practice si elegante. Indiferent de ocazie, se pot accesoriza cu usurinta la orice tinuta. Un avantaj al achizitionarii acestora de pe site-ul mentionat il reprezinta diversitatea modelelor. La mare cautare sunt in noul sezon modelele din piele naturala.

Purtate la locul de munca sau alaturi de o tinuta casual, gentile oferite de acest magazin online prezinta o rezistenta sporita. Acesta este un alt criteriu pe care nu trebuie sa il omita femeile in alegerea gentilor. Gama disponibila aici este variata, astfel ca iubitoarele de moda pot opta atat pentru modelele minimaliste, cu sau fara imprimeuri, cat si pentru gentile voluminoase, potrivite pentru persoanele inalte.

O geanta de calitate poate fi purtata fara probleme atat la cumparaturi, la plimbari, la munca, dar mai ales la ocazii speciale. Modelele de genti dama oferite pe eGeanta.ro reprezinta un must – have, un element care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei. In noul sezon din 2017 sunt apreciate modelele in nuante pale, neutre, dar si cele puternic contrastante. Fiecare are stilul sau si nimeni nu poate sa conteste gustul unei femei pentru anumite modele, culori sau materiale.

Dupa preferinte, clientele eGeanta.ro au posibilitatea de a alege atat modele de genti de umar, cat si cele de mana. La moda sunt cele vintage, ideale pentru a merge la shopping sau pentru tinutele casual. Fiecare are libertatea de a opta pentru tipul de geanta pe care il considera cel mai potrivit, iar magazinul online mentionat reuseste sa intampine cele mai diversificate preferinte. Asadar, cele interesate de completarea garderobei cu accesoriile potrivite sunt asteptate pe egeanta.ro pentru a beneficia de calitate premium la preturi competitive.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului