Accesorii

#ochelari soare #ochelari #ochelari de soare

Ce brand-uri de ochelari de soare ti se potrivesc in functie de forma fetei?

Pe perioada verii si nu numai, intregul tau corp este este expus la radiatii solare. Pielea este usor de protejat, mai ales ca exista o varietate de vreme cu factor de protectie ridicat, dar in cazul ochilor tai, situatia nu este atat de roz.

 

Stim deja cat de importanti sunt ochelarii de soare pentru protectia contra razelor utraviolete, dar, trebuie stiut ca sunt mai periculosi aceia de o calitate extrem de slaba.

Ce ar trebui sa stie fiecare persoana in momentul in care isi cumpara o pereche de ochelari?

Calitatea chiar conteaza, iar acei ochelari care ne incanta cu un pret extrem de mic, din cauza faptului  ca au lentilele slabe din punct de vedere calitativ, ne pot dauna extrem de mult. Care sunt dezavantajele unor ochelari de soare cumparati de la colt de strada?  Well, in acest caz, discutia ar fi una lunga si nesfarsita, dar e bine de luat in seama faptul ca ochelarii de vedere nu sunt moft, sunt un must. De ce? Pentru ca este important sa ne protejam vedere, asa ca in functie de scopul pe care ni-l alegem ori de activitate, ne cumparam ochelarii gandindu-ne si la ce lentila ar trebui acestia sa aiba.

In afara de aspectele referitoare la protectia ochilor, un alt motiv important pentru a ne gandi de 2 ori inainte sa alegem ochelarii, ar trebui sa fie aspectul.

Ne vom studia astfel forma fetei si vom afla ce modele de ochelari ni se potrivesc, dar si de unde le putem achizitiona incat sa corespunda cerintelor, vezi acest ghid.

Fata rotunda, se recunoaste cu exactitate dupa obrazii mai mari si egalitatea inaltimii dintre maxilar si frunte. Pentru aceste persoane, cei mai recomandati sunt ochelarii cu rame geometrice, care sa aiba rama subtire pentru a alungi fata. Astfel de ochelari ies in evidenta in randul firmei Guess, care va ramane in istorie pentru ochelarii calitativi pe care i-a scos pe piata si pentru ramele indraznete si fancy.

In schimb, pentru persoanele cu fata patrata/ dreptunghiulara (fruntea, pometii si linia maxilarului au aceeasi inaltime), le sunt recomandate acele rame usor ovale sau chiar rotunde, ba chiar in stilul cat eye pentru a oferi finete formei fetei. Ca si brand renumit pentru acest tip de model de ochelari sunt firme cum ar fi Carrera, Hawkers sau Tom Ford care au reusi sa inoveze moda aducand un aer boem care provoaca dependenta fata de ochelari de soare.

Cu totii stim ca pentru cei cu o fata triunghiulara. cei mai utilizati ochelari de soare sunt cei in forma de aviator, extrem de renumiti si cautati fiind ai celor de la Polaroid. Designul minimalist si in acelasi timp extrem de cool vor creea o placere deosebita sa ii purtati. In plus, sa nu uitam ca toti ochelarii de soare Polaroid sunt polarizati.

Fata ovala cu fruntea si maxilarul usor inguste are posibilitatea de a alege forme diverse, cu conditia ca rama sa fie cat mai mare, pentru a oferi un efect cu adevarat WOW. Pentru asta, cei de la Just Cavalli si Moschino au creat o gama larga de ochelari de soare extrem de frumosi.

Ce este cel mai important, indiferent de brand-ul pe care il alegi este sa te simti bine si sa iti placa sa ii porti. Aratam bine atunci cand cu adevarat ne simtim bine.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare