Accesorii

# genti dama de calitate #genti dana # genti piele naturala #genti

Cauti genti dama de calitate la preturi excelente? Intra pe Jolize si descopera colectia de genti din piele naturala sau ecologica!

Italienii stiu cel mai bine ce este la moda, ce este aceea simplitate si calitate. De aceea, Jolize, pune accentul pe clasicitate, eleganta si feminitate si iti ofera cele mai frumoase genti dama online. Stilul se formeaza atat dupa personalitate, caracter si forma fizica, dar tu esti cea care stie cel mai bine ce i se potriveste.

 

Moda va fi mereu intr-o continua schimbare, iar astazi combinatiile nu au limita. Femeile stiu asta, iar orice tinuta ar aborda nu poate fi mai putin interesanta. Fiecare tinuta poate iesi in evidenta cu un accesoriu de calitate. Orice ai purta lasa frau liber imaginatiei si nu-ti fie teama sa iesi din anonimat cu un plus adaugat styling-ului tau. Femeile pot face din orice lucru simplu ceva inedit. Pornind de la o simpla agrafa de par la o geanta care contureaza tinuta oricarei doamne.

Pentru ca iubim cumparaturile, terapia prin shopping alunga tristetea, creste sentimentul de buna-dispozitie si reprezinta o modalitate eficienta de reducere a trisetii. Aceasta terapie poate creste pana la trei ori sentimentul de fericire si ajuta oamenii sa treaca mai repede peste starile de melancolie. Astfel, mersul la shopping sau shopping-ul online iti poate imbunatati starea psihica.

Cand iti cumperi o genta este important ca aceasta sa te reprezinte. Este un accesoriu practic si este mereu la-ndemana. Fie ca este un rucsac, o poseta sau o geanta de voiage, Jolize detine o gama larga de genti din piele naturala sau ecologica.

Dupa cum spun si designerii, gentile sunt un accesoriu de baza al unei tinute. Astazi, orice geanta poate fi purtata in orice combinatie. Multe doamne apeleaza la stiluri vestimentare simple formate dintr-o singura culoare sau combinatii intre doua nuante. Este destul de greu sa ajungi si sa combini o a treia culoare dat fiind faptul ca trebuie sa prezinte un aspect vizual placut si sa nu para un curcubeu de culori. Este foarte greu sa asortezi o geanta de piele la modelul de rochie/pantalon pe care tocmai l-ai achizitionat, dar gama variata de produse din piele naturala sau ecologica Jolize iti ofera o un confort aparte. Fiecare model se poate asorta personalitatii tale.

Pentru ca traim intr-o era in care moda este intr-o continua schimbare, iar designerii isi dau frau liber imaginatiei, azi, o tinuta sport poate oricand sa accepte cu usurinta o geanta de dama eleganta, din piele sau chiar o poseta comoda, gata sa tina cateva instrumente care sunt nelipsite din viata unei femei: banii, telefonul, farduri si alte elemente specifice unei doamne gata de iesit in oras.

Spre deosebire de o poseta, o geanta este mult mai incapatoare si este un accesoriu mult mai confortabil. Poti spune mai multe despre o femeie care poarta o geanta mai mare, iar designerii incep sa creeze genti din ce in ce mai incapatoare pentru ca aceasta sa poata purta cu ea cele necesare.

Rucsacul este un accesoriu mai mult sportiv, dar avem atatea modele care-ti pot da o nota de eleganta si stil astfel incat sa se poate asorta la orice stil vei aborda. Nu te lasa constransa de comentariile nesfarsite ale persoanelor din jurul tau. Un rucsac iti poate scoate din anonimat stilul.

Nicio femeie nu are destule genti! si pentru ca ne place sa fim in pas cu moda si intelegem nevoia de a avea cat mai multe accesorii, preturile noastre sunt accesibile oricarei doamne. Preturile difera in functie de calitatea produsului si de materialul folosit pentru confectionarea lui, iar ofertele noastre nu intarzie niciodata sa apara. Reducerile sunt prezentate online, iar beneficii sunt oricand.

Site-ul pune la dispozitie poze si descrierea produsului. Totul este accesibil, simplu de comandat si raportul calitate- pret este vizibil. Comanda poate fi facuta online sau telefonic, echipa noastra fiind pusa la dispozitia oricarui client interesat. Operatorul nostru este dispus sa va raspunda tuturor intrebarilor si nelamuririlor pe care le aveti in legatura cu produsul sau cu efectuarea comenzii.

Pentru a putea efectua o comanda online este necesara crearea unui cont in care introduceti datele dumneavoastra, nume, prenume, o adresa de e-mail si introducerea unei parole. Imediat ce inregistrarea a fost facuta, puteti sa adaugati in cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele dorite. Dupa ce ati selectat produsele si doriti sa plasati comanda, nu uitati sa completati toate campurile afisate pe site pentru a sti orasul, adresa si numarul de telefon la care va putem gasi pentru a va putea contacta in momentul in care va plasam pachetul.

Livrarea este gratuita la comenzi mai mari de 100 de lei, plata se poate face prin card sau cash in momentul in care este livrat pachetul. Returul este garantat, orice produs poate fi returnat in termen de 15 zile de la data achizitionarii.

O geanta poate fi oricand cadoul perfect pentru prietena/sotia dumneavoastra si nu o sa dati gres niciodata cu o astfel de surpriza. De asemenea puteti opta si pentru rucsacuri, genti casual, genti office, posete din piele. Orice ati alege pentru partenerele dumneavoastra vor aduce incantare si fericire pe chipurile lor. Acesta reprezinta un mod original, creativ si romantic de a le surprinde, iar livrarea rapida, preturile avantajoase si gama larga de produseafisate online te pot ajuta sa alegi cel mai bun cadou. Nu uitati niciodata sa intrati si pe rubrica ”Reduceri” sau cea de noutati pentru a vedea produsele oferite de Jolize.

Unul ditre avantajele unei genti din piele naturala este drurabilitatea. Acesta este considerat principalul factor in achizitionarea unei genti de calitate. Poate fi considerata o investitie pe termen lung din pricina procesului tehnologic de prelucrare a pielii. Astfel, aceasta devine si mai rezistenta, ceea ce inseamna ca timpul nu-si va lasa amprenta atat de usor asupra ei.

Alt avantaj al unui accesoriu din piele naturala este reprezentat de mesajul pe care il transmite tinuta. O astfel de piesa iti poate scoate stilul in evidenta. Chiar daca alegi sa porti adidasi sau pantofi cu toc, o astfel de geanta iti completeaza perfect tinuta indiferent de stil.

in cazul in care optezi pentru o piesa din piele ecologica, nici cu un astfel de model nu ai cum sa dai gres. Desi acest tip de piele este realizat cu ajutorul substantelor chimice, textura este foarte apropiata fata de cea din piele naturala.

Pretul scazut si intretinerea usoara reprezinta cele doua avantaje forte ale unui accesoriu eco. Acest tip de piele este foarte cautat de catre femei, dar se poate deteriora mai repede.

Pielea naturala necesita un tip special de ingrijire, in timp ce pielea ecologica este mult mai usor de intretinut, dar durata de folosire este cu atat mai diferita datorita calitatii dintre cele doua produse.

Fiecare avem modul nostru de a ne face observate, de a da un plus de stil tinutelor si de a lasa o impresie placuta oriunde am ajunge. O femeie stie cel mai bine cu ce ii sta mai bine, iar un designer nu poate sa judece tinuta, ci doar sa aduca sfaturi de imbunatatire a acesteia. Fiecare alegem ce purtam, fie ca este o geanta de piele naturala sau un rucsac din piele ecologica. Orice am alege sa atasam tinutei noastre nu poate starni decat curiozitate. Poate fi ceva ce te defineste, sau un element ce lasa impresia unui styling profesional.

Toamna aceasta lasa-te purtata de inspiratie, de idei inedite si entuziasm. Rasfata-te luna cu cele mai mari reduceri de la Jolize!

Transforma-te in propriul designer si lasa-te cucerita de noile tendinte. Nu lasa vremea mohorata de afara sa te influenteze negativ si intampina fiecare zi cu o noua tinuta cat mai viu colorata. Adapteaza-ti tinuta astfel incat sa te defineasca, sa te faca sa stralucesti si sa inspire fericire si admiratie celor din jurul tau. Oricand o tinuta vesela va ridica moralul, atat pe al tau cat si pe al celor din jur. Simpla ta aparitie poate sa incalzeasca inimile celorlalti si sa aduca voie buna oriunde in jurul tau. Accesoriile care dau un plus de culoare nu vor trece niciodata neobservate. Culorile inveselesc, dau o stare de bine, ajuta la indepartarea gandurilor negative din jurul tau.

Moda este la un click distanta! Jolize aduce toate produsele intr-un singur loc unde te poti bucura de shopping de la tine acasa. Aceasta platforma este gandita special pentru a gasi modelele cele mai avantajoase de la cei mai buni producatori. Consultantii nostri se afla la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta sa faceti alegerea potrivita atat online cat si la numarul de telefon afisat pe site.

Lasa-te inspirata de noile colectii prezente pe site-ul nostru si alege ceea ce te caracterizeaza. Noi iti stam la dispozitie la orice ora, iar comenzile vor fi preluate de fiecare data. in cazul in care apare vreo problema tehnica, sau comanda nu a ajuns la timp, un operator va fi mereu cooperant si va rezolva orice problema veti intampina.

Simte-te libera sa alegi pentru tine, sa alegi un produs de calitate si sa te rasfeti cu ajutorul preturilor accesibile puse la dispozitia ta. Atinge pragul inspiratiei cu Jolize si intra sa vezi noile colectii din aceasta perioada. Suntem la dispozitia ta in fiecare zi, la orice ora. Shopping-ul te face sa te simti mai bine in orice situatie!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare