Accesorii

#genti #stil feminin #tendinte genti #carpisa #colectie genti

Carpisa, colectia toamna iarna 2013/2014 pentru femei

Colectia Carpisa pentru toamna iarna 2013/2014 femei pune accentul pe functionalitate, fiind inspirata de agitatia urbana a zilei. Combinatia de culori si mixul de materiale sunt cuvintele cheie ale acestei colectii.

Si cand spunem mix de materiale ne referim la mixul de materiale opace cu cele stralucitoare si cele clasice, care permit crearea de genti rigide, cat si flexibile. Colectia aduce in atentie si nailonul (nylon), un material functional dar si distractiv in acelasi timp, in diverse culori si cu diverse aplicatii.

Colectia imbina stilul romantic cu stilul rock, ambele traduse prin spirit tanar, dar sobru. Elementele decorative propuse se incadreza perfect in aceasta combinatie: de la tinte la lanturi si fermoare metalice, de la ciucuri din piele la funde decorative.

Cele 3 teme principale ale colectiei Carpisa pentru femei a noului sezon sunt: Animal Print, Glam Rock si Day-Time.

Animal Print, un joc de culori neutre care contrasteaza in mod armonios.

Glam Rock, interpretat ca un joc de stele stralucitoare desenate cu aplicatii metalice care lumineaza o noapte intunecata, fie ca un joc de tinte printate ton pe ton care scot in evidenta spiritul tanar.

Day - Time, o oferta concreta de genti si accesorii create special pentru fiecare tip de femeie.

Nu trebuie sa uitam nici de gentile din piele si piele intoarsa. Fie ca este vorba de pielea de crocodil sau de cea Suede, culorile clasice alterneaza cu cele vii. Culorile vedeta sunt visiniu si rosu, pentru a scoate in evidenta feminitatea si senzualitatea oricarei femei.

Noua colectie CARPISA pentru sezonul toamna iarna 2013/2014 se gaseste in toate cele 4 magazine Carpisa din Romania: Baneasa Shopping City Bucuresti, AFI Palace Cotroceni Bucuresti, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Cluj Napoca, cat si online pe shoes.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare