Accesorii

#palarii #accesorii #bijuterii

Care sunt cele mai indraznete accesorii si bijuterii pe care le poti purta cu incredere in acest sezon?

Domeniul modei este unul care prezinta un interes destul de accentuat pentru femei avand in vedere ca acestea si-au dorit dintotdeauna sa arate exceptional, indiferent de circumstante si imprejurari. Tinutele vestimentare sunt fara doar si poate cele care ne permit sa ne exprimam liber si care ne ofera in acelasi timp si posibilitatea de a ne contura foarte bine personalitatea. Desi atentia noastra se opreste de foarte multe ori exclusiv asupra produselor vestimentare, in realitate accesoriile si bijuteriile sunt acele mici detalii care reusesc sa faca o diferenta uriasa dintre o tinuta comuna si una exceptioanla, care te va face sa stralucesti. De foarte multe ori purtam accesorii si bijuterii fara a intelege defapt valoarea estetica si functionala pe care acestea o aduc tinutelor noastre elegante. Asadar, o tinuta de eveniment completa nu se poate rezuma strict la piese vestimentare, ci este esential sa se ia in calcul si bijuteriile si accesoriile, care in acest caz devin un must have.

Natura evenimentului la care urmeaza sa participi este unul dintre aspectele de baza dupa care sa te lasi ghidata atunci cand iti alegi tinuta de eveniment, pentru ca, dupa cum probabil bine stii, fiecare eveniment in parte necesita un anumit tip de tinuta. In timp ce unele prespun adoptarea unui stil foarte elegant, altele sunt mai permisive, astfel ca vei putea opta pentru tinute care apartin mai mult stilului casual. Indiferent insa de evenimentul la care urmeaza sa participi, un lucru este absolut cert si anume faptul ca iti doresti sa arati extraordinar, cu orice pret. Iata asadar cateva idei de bijuteri isi accesorii pe care sa le porti cu incredere in acest sezon.

Palariile

Dintre toate accesoriile, impresionantele palarii de dama sunt certitudine unele dintre acesoriile care in mod inexplicabil ne trimit cu gandul la epocile clasice din trecut, insa in realitate, acestea sunt mai actuale ca niciodata. Palariile pot fi purtate atat alaturi de o tinuta eleganta, precum si in cazul in care vorbim despre tinute casual, fiind astfel niste accesorii foarte versatile. Palariile pot avea o varietate de forme si culori, astfel ca le vei putea alege cu usurinta pe cele care se potrivesc cel mai bine stilului personal si tinutelor pe care alegi sa le porti.

Bijuteriile din argint

Bijuteriile sunt cele care ne ajuta sa ne completam tinutele elegante intr-un mod cu adevarat spectaculos daca tine mcont de faptul ca intre ele si tinutele noastre se creeaza o oarecare continuitate. Practic bijuteriile sunt cele care ofera un contur excelent tinutelor, astfel ca ele trebuie selectate cu mare atentie. Avand in vedere ca in prezent avem la dispozitie o gama impresionanta de bijuterii din argint, lucrurile ar trebui sa fie destul de simple daca stim ce anume sa alegem. Avand in vedere ca vorbim totusi despre sezonul cald, putina culoare cu siguranta este un lucru mai mult decat binevenit.

Gentile de tip plic

Gentile de tip plic sunt menite pentru a fi purtate exclusiv alaturi de o tinuta eleganta si ele reprezinta de departe unele dintre cele mai indragite accesorii de catre femei. Dat fiind faptul ca ele reusesc in acelasi timp sa aduca un plus de estetica tinutelor, dar si sa fie niste accesorii practice (ne permit sa depozitam in ele diverse lucruri), gentile sunt fara doar si poate unele dintre cele mai bune "prietene" ale oricarei femei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare