Accesorii

#accent bijuterii #profesionalism #calitate

Calitate si profesionalism – Serviciile Accent!

Bijuteria este mai mult decat un simplu accesoriu, ea este o bucatica din sufletul nostru. Fiecare accesoriu are povestea sa care va dainui in timp, din generatie in generatie.

Este de la sine inteles faptul ca bijuteriile trebuie sa fie purtate cu dragoste si ingrijite cu atentie. Ai grija de bijuteriile tale exact asa cum ai grija de cineva drag, iar ele vor straluci etern.

La Accent Bijuterii pretuim, la fel ca tine, calitatea si profesionalismul. Azi iti vorbim despre serviciile Accent create special pentru bijuteriile tale de suflet si din dorinta de a te ajuta sa ai grija de ele ca la carte, pentru ca acestea sa arate mereu impecabil!

Accent Bijuterii ofera servicii complete de mentenanta, reparare si evaluare bijuterii!

Sunt momente cand inelul de logodna nu mai straluceste la fel sau cand colierului preferat ii lipseste o piatra. Sa stii ca bijuteria ta preferata si-a pierdut farmecul din cauza unui incident neprevazut este dureros pentru oricine. La Accent am cautat intotdeauna cele mai bune solutii pentru problemele clientilor nostri si tocmai de aceea iti punem la dispozitie servicii complete de reparatii si mentenanta a bijuteriilor.

In atelierele noastre, tintuim pietre pretioase si semipretioase, aurim cu aur galben sau roz, rodinam, placam cu rutheniu si platinam. Bijuteriile tale vor capata un suflu nou si va fi ca si cum s-ar fi retrezit la viata.

In procesul de reparatie a bijuteriilor, folosim atat metodele clasice, dar si tehnologia cu laser. Care sunt avantajele acesteia din urma? Utilizand laserul, bijuteria poate fi reparata mai rapid. Nu se mai incalzeste, nu mai este obligatoriu sa scoatem pietrele si astfel eliminam cu totul posibilitatea producerii vreunui accident. Iar atunci cand discutam despre o piesa pe care o indragesti, aceste aspecte sunt mai importante ca niciodata.

Asadar, la Accent Bijuterii recomandam sudura cu laser pentru urmatoarele atuuri:

  •  o precizie mai mare prin reparatia la microscop;  
  •  o rezistenta sporita;
  •  o calitate si o finisare microscopica de exceptie.

Mai avem vesti bune! Pentru ca si noi indragim bijuteriile pe care le cream si ne dorim ca ele sa dainuie in timp, iti punem la dispozitie servicii de mentenanta si de reparatii gratuite. Ce te rugam, insa? Sa verifici regulat bijuteriile! Chiar daca bijuteria ta nu a suferit stricaciuni vizibile, nu uita sa optezi pentru serviciile de mentenanta. Orice bijuterie are nevoie de ele, iar noi ti le oferim gratuit si dupa ce a expirat perioada de garantie. Verificarea periodica a bijuteriilor iti garanteaza ca te vei bucura mai mult timp de rezistenta si stralucirea lor.

Serviciile pe care le oferim nu sunt doar pentru bijuteriile marca Accent, ci pentru toate accesoriile tale dragi. Pe langa reparatii si mentenanta, oferim servicii de evaluare, expertizare si reconditionare a bijuteriilor vechi si a oricaror alte piese pe care le detii.

Suntem foarte dedicati si tot ceea ce facem, facem cu placere. La Accent Bijuterii avem propriul laborator geomologic performant in care verificam si certificam orice fel de pietre si bijuterii. Avem o echipa foarte bine pregatita si profesionista. Domnul Liviu Matei este cel care se ocupa de evaluarea si certificarea oricarei pietre pretioase sau semipretioase, fiind gemolog certificat GIA (Institutul American de Gemologie). Institutul American de Gemologie este recunoscut international pentru activitatile si serviciile intreprinse in domeniul bijuteriilor, dar mai ales al diamantelor. Infiintat in 1931, institutul independent si nonprofit este cel care a pus bazele sistemului actual de gradare a diamantelor pornind de la urmatoarele 4 caracteristici esentiale: culoare, claritate, carataj si mod de fatetare. Sistemul International de Gradare a Diamantelor reprezinta astfel standardul unic, utilizat de catre toti profesionistii in bijuterii si pietre pretioase de pe tot cuprinsul globului.

De ce te intereseaza pe tine acest lucru? Deoarece e important sa fii intotdeauna vigilent atunci cand cumperi un accesoriu atat de deosebit si de pretios precum un diamant. Intr-o lume plina de incertitudine, la Accent Bijuterii ai siguranta ca bijuteriile pe care le achizitionezi sunt ornate cu pietre naturale certificate. Punem la dispozitie servicii de identificare si de evaluare a pietrei de diamant atat pentru clienti, dar si pentru furnizori si pentru vanzatori. Suntem certificati GIA in cunoasterea si gradarea diamantelor si a pietrelor colorate (safire, smaralde, rubine), iar alaturi de noi vei sti intotdeauna adevarata valoare a pietrelor si a bijuteriilor achizitionate.

De asemenea, suntem experti in identificarea pietrelor sintetice, a simulantilor sau a eventualelor tratamente aplicate pietrelor. Cu alte cuvinte, vei sti intotdeauna, cu precizie si transparenta ce anume ai cumparat.

Accent Bijuterii nu iti ofera doar bijuterii speciale, ci si servicii de cea mai buna calitate. Ai grija de bijuteriile tale, verifica-le constant si apeleaza la noi de fiecare data cand ai cea mai mica problema sau atunci cand vrei sa afli mai multe despre valoarea bijuteriei pe care o detii.

„Povestea noastra a inceput acum 30 de ani, din pasiunea pentru bijuterii. De atunci si pana in prezent, am cladit ceea ce astazi este Accent Bijuterii – locul unde calitatea, frumusetea si originalitatea dau nastere unor bijuterii pline de rafinament. In prezent, fidelitatea clientilor nostri dovedeste faptul ca dupa atatia ani, bijuteriile noastre inca sunt prima lor alegere.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! – Accent Bijuterii"

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare