Accesorii

#buchet #flori #mireasa #nunta #trandafiri #tendinte

Buchetul de mireasa, in noile tendinte

Traditia spune ca pentru a avea o viata de cuplu frumoasa, presarata cu flori, buchetul de mireasa este obligatoriu in ziua nuntii. Si daca, rochia de mireasa a suferit modificari – nu mai este obligatoriu sa fie lunga si alba – buchetul de flori trebuie sa fie asortat si... la moda.

 

Mai mult decat un accesoriu, buchetul face parte din trusoul miresei, ridicat la acelasi rang cu rochia si voalul. Daca va intrebati care sunt tendintele in materie de buchet de mireasa, va spunem noi! Pastel, explozie de culori, traditional, exotic descoperiti care sunt noile tendinte in materie de buchete de mireasa .

Creatie deosebita

Acest buchet de mireasa este o creatie originala care nu va lasa „indiferent” niciun invitat. Pentru ca este un buchet impozant se potriveste perfect cu o rochie simpla, foarte putin accesorizata.

Roz bombon

Un plus de romantism si de veselie veti emana cu acest buchet de fuchsia, trandafiri si gerbere. Retineti ca daca optati pentru un buchet de genul asta este bine sa va asortati machiajul dupa el, caci altfel veti fi in contrast total.

Pastel

Aromonia nuantelor pastel din petalele trandafirilor fac din acest buchet un model clasic perfect pentru o tinuta rebela. Aceasta combinatie de culori deschise, pale, se potrivesc persoanelor cu pielea inchisa, chiar bronzata.

Rosu pasional

Trandafirii rosii semnifica fara nicio incertitudine dragostea, pasiunea. Extrem de pretentios, un astfel de buchet devine un veritabil accesoriu pentru o rochie simpla dar eleganta, conferind purtatoarei o tinuta cu bun gust.

Imaculat

Puritatea este caracteristica principala a acestui buchet. Un buchet de mireasa din flori albe este ideal pentru o rochie alba sau crem, la care mai puteti adauga cateva mici frunze decorative.

Exotic

O explozie de culori si forme in acest buchet unic. Culoarea exotica a acestor flori subliniaza perfect linia unei rochii clasice si a unui voal simplu .

Buchet de nasa

In cazul in care esti nasa si nu stii pentru ce buchet sa optezi, iti oferim o alternativa cu care vei face in mod cert senzatie. Trandafirii raman piesa de rezistenta, caci simbolizeaza eleganta si rafinamentul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului