Accesorii

#incaltaminte #ghete #black friday

Black Friday este aici: ghetele, botinele si cizmele la preturi reduse te asteapta

Ziua la care toate iubitoarele de pantofi si reduceri viseaza un an in intreg este aici. Cele mai multe magazine online de haine si pantofi vin in intampinarea noastra cu super reduceri si cu promotii pe care nu le putem refuza.

Este si cazul Matar.ro, care va avea reduceri de pana la 90% timp de 3 zile la pantofi, ghete, botine, cizme, incaltaminte pentru copii, genti etc.

Link dofollow pe www.matar.ro

La o simpla privire pe site te vei indragosti instant de produsele de pe Matar.ro. Acestea sunt usor de asortat cu tinute incepand de la pana la cele mai simple si casual, pana la unele glam, punk-rock sau chic. De asemenea, tot aici vei gasi cizme si ghete  pentru vacantele de la munte, dar si pentru zilele in care va ninge mai mult decat ne-am dori, iar pe strazi va fi un strat mare de zapada.

Te invitam sa intri pe magazinul online de pantofi si sa beneficiezi de reduceri cu care nu te vei mai intalni prea curand. Si nu uita: Black Friday este o ocazie perfecta de a achizitiona cadouri pentru sarbatoritii de Sfantul Andrei, dar si pentru prietenele tale care au fost cuminti tot anul si care merita un cadou de Mos Nicolae.

Nu rata nici ocazia de a achizitiona pantofi de ocazie, din colectia noua, pantofi cu care vei face senzatie la toate petrecerile pe care le vei onora in perioada urmatoare.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile si promotiile Matar.ro te poti abona la newsletter sau poti da like paginii de Facebook a magazinului online.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare