Accesorii

#accentbijuterii #butoni #black friday

Black Friday cu un cadou perfect pentru barbatul special din viata ta!

Codul Bunelor Maniere prevede ca, pentru un barbat elegant, singurele accesorii acceptate sunt ceasul, acul de cravata, batista si … butonii. Fireste ca epoca contemporana a mai imblanzit putin aceste reguli, dar chiar si acum exista o regula nescrisa atunci cand vine vorba de o accesorizare impecabila. Un adevarat gentleman va purta de fiecare data accesoriile de baza pentru o tinuta eleganta. Butonii fiind cei mai frecvent purtati, oferind o distinctie aparte.

Vrei sa ii faci o surpriza barbatului special din viata ta cu ocazia sarbatorilor de iarna? Cea mai buna alegere raman butonii. Ideali pentru tinutele festive sau evenimentele speciale, o pereche de butoni va face diferenta dintre o tinuta potrivita si una memorabila.

Iata care sunt modelele pe care ti le recomandam!

In primul rand, ce sunt butonii?

Butonii reprezinta un accesoriu elegant, demn de un gentleman. Aceste bijuterii detin de fapt rolul de a uni mansetele camasii si au, in mare, o functie decorativa.

O pereche de butoni spectaculosi, din materiale nobile sau decorati cu pietre pretioase, va fi ideala pentru aparitii clasice, impecabile.

Atunci cand alegi o pereche de butoni este important sa tii cont de tipul de inchidere. Astfel, butonii pot fi ficsi, dintr-o singura piesa, cei cu inchidere clasica tip glont, butonii cu lant, butonii ficsi tip nit, butonii ficsi cu bila, butonii cu inchidere dubla sau cu nod din matase. Indiferent ce tip de butoni alegi, un lucru va fi cert.... persoana draga tie va arata impecabil de fiecare data cand ii va purta.

Modele de butoni numai bune de facut cadou

Am selectat pentru tine o gama de butoni care sa scoata in evidenta prezenta barbatului special din viata ta, fie ca este vorba despre fratele, iubitul sau tatal tau. Iata ce iti recomandam!

Butonii din argint impletiti au un design tubular, elegant cu un detaliu impletit. Aceasta pereche reprezinta un accesoriu subtil, ideal pentru acele persoane care apreciaza lucrurile fine.

Butonii din argint cu nod sunt un cadou perfect pentru o persoana care nu a purtat niciodata butoni in viata sa, datorita modelului clasic. Surprinde-l cu un astfel de accesoriu!

Esti in cautarea unor butoni ceva mai speciali, usor de asortat? Iti recomandam butonii din argint de mai jos. Se potrivesc de minune cu o camasa cu manseta frantuzeasca, dar pot foarte usor sa scoata din anonimat si o tinuta casual.

Barbatul din viata ta este un tip inventiv, care adora tinutele cu un strop de creativitate? Atunci Butonii din argint tip agrafa de birou sunt exact ceea ce cauti! De asemenea pot fi un cadou perfect pentru acele persoane care lucreaza in mediul corporate.

Incheiem cu butonii din argint cu forme geometrice, ideali pentru tipul practic, care analizeaza cu strictete alcatuirea oricarei tinute. Sunt echilibrul perfect dintre versatilitate si atitudine, asa ca se vor preta la absolut orice combinatii.

Anul acesta daruieste-i omului special din viata ta un cadou cu totul si cu totul inedit. Uita de parfumuri si cravate si alege butonii din argint marca Accent. Credem cu tarie in motto-ul nostru, „Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios!”, iar butonii nu ar putea exprima mai bine acest adevar! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului