Accesorii

#bijuterii #accesorii #magazin online #guess #bijuterii guess #ceasmania.ro

(P) Bijuteriile Guess, cadoul perfect de la Ceasmania

 

Fa-le celor dragi un cadou de calitate, plin de stil. Bijuteriile Guess de la Ceasmania.ro sunt perfecte pentru un cadou, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

 

 


Ceasmania, magazinul tau de ceasuri si bijuterii


Ceasmania.ro este un magazin online cu ceasuri de mana si bijuterii Guess, Gc si Escape preturi de importator si garantie in original validata de catre firma Kaya Time.

Kaya Time este o companie existenta pe piata din Romania din anul 2008. Kaya Time este distribuitor oficial al renumitelor marci de ceasuri si bijuterii. Compania Kaya Time este astazi un brand solicitat pentru distribuirea marcilor caracterizate prin calitate, eleganta, estetica si prestigiu. Compania se reinventeaza permanent pentru a satisface asteptarile si cerintele clientilor sai.

Serviciile oferite de Kaya Time nu fac nici un compromis in privinta calitatii si profesionalismului, ridicandu-se mereu la cel mai inalt nivel pe piata distributiei de ceasuri si bijuterii.


Bijuteriile Guess


Kaya Time este importatorul oficial ai accesoriilor Guess. Compania Guess a fost fondata in 1981 de catre fratii Marciano. De-a lungul timpului, compania a devenit un simbol al unui stil de viata tanar, sexy si aventuros. Astazi, Guess este un brand international cu 19 parteneri licentiati, 1210 magazine in peste 80 de tari.

Fiecare produs Guess face parte dintr-o colectie a companiei: Sweet Romance, Effortless Chic, Color Fantasy, Ocean Glam, Charmed By Guess.


Bijuterii Guess pentru un cadou perfect


Opteaza pentru un colier cu inima imprimata cu numele companiei de bijuterii. Colierul este garantat de Kaya Time. Produsul costa 262 lei.

Ofera cuiva drag un breloc cu o bijuterie in forma de pantof. Produsul costa 141 lei.



O pereche de cercei delicati, in forma de inimi, constituie cadoul perfect pentru o femeie. Cerceii Guess costa 196 lei.



Pentru un cadou complet, alege un set de bijuterii cu cercei si colier. Setul costa 262 lei, este elegant si se potriveste la o multitudine de tinute.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului