Accesorii

#bijuterii aur #aur #bijuterii

Bijuteriile din aur, un cadou rafinat pentru Craciun

Daca esti in cumpana in ceea ce priveste cadourile de Craciun, avem o idee pentru tine - bijuteriile din aur. Orice femeie va fi incantata sa adauge colectiei sale o piesa pretioasa care sa ii demonstreze cat de mult inseamna pentru tine.

Fie ca prefera accesoriile clasice, romantice ori glamour, vei gasi cu siguranta un cadou memorabil cu care sa o surprinzi. Descopera in continuare cateva modele de bijuterii din aur pe care le poti oferi in dar de Craciun.

Lantisor din aur cu pandantiv rotund si pietre naturale

Cadoul perfect pentru mama ori iubita ta, lantisorul din aur cu pandantiv rotund si pietre naturale este un simbol al aprecierii. Pietrele naturale din interiorul cercului (cuartz roz, ametist si tortmaline) sunt elementele cheie care ofera un farmec deosebit acestei bijuterii. Un astfel de accesoriu este potrivit pentru o femeie romantica, delicata si eleganta.

Cercei lungi cu romburi din aur

Pentru o femeie eleganta careia ii plac bijuteriile cu atitudine, o pereche de cercei lungi cu romburi din aur este alegerea ideala. Depaseste-i asteptarile si surprinde-o cu o bijuterie deosebita pe care sa o poarte cu mandrie la ocaziile speciale din viata ei. Cerceii din aur se numara printre cele mai apreciate cadouri de Craciun, asa ca nu ai cum sa dai gres cu alegerea ta.

Inel statement din aur

Cum poti sa iti dovedesti iubirea si aprecierea mai frumos, decat printr-o bijuterie din aur si cateva cuvinte spuse din suflet? Un inel statement din aur cu ametiste va completa cu stil tinutele festive de sarbatori ale unei femei speciale din viata ta.

Brosa din aur

Daca vrei sa o impresionezi pe mama ori pe soacra ta, o brosa din aur galben cu zirconii este darul perfect de Craciun. Reprezinta o alegere rafinata, delicata si feminina, care denota bun-gust. Este un accesoriu potrivit atat pentru evenimente, cat si pentru iesiri la restaurant ori reuniuni la rude.

Bratara din aur galben cu pietre

Inca o alegere inspirata pentru sarbatorile de iarna este bratara din aur galben cu pietre.  Semnul infinitului, cifra opt culcata, inseamna iubire eterna, apreciere nemarginita si o legatura care va rezista mereu. Un accesoriu plin de insemnatate este cea mai buna idee de cadou pentru a surprinde o prezenta feminina din viata ta. Cuvintele cheie sunt sarm, rafinament si maiestrie.

Bijuteriile de aur de la maiabijou.ro nu sunt doar simple accesorii care completeaza tinutele, ci piese care scriu povesti de neuitat si transforma momentul daruirii intr-o experienta unica.

FOTO: pexels.com, maiabiju.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare