Accesorii

#bijuterii #accesorii #eleganta #stil

Bijuterii rafinate pentru un stil elegant

Cand suntem mici visam ca suntem printese in rochii cu crinolina, accesorii pretioase si conduri splendid stilizati. Odata cu trecerea timpului insa, ne perfectionam stilul si incercam pe tot posibilul sa fim in pas cu moda, la zi cu ultimele aparitii de pe podium, oricat de domeniul SF-ului ar parea ele.

Insa, orice stil am alege, fie el chic, casual, urban, retro sau classy, stilul elegant  desprins din povestile pe care ni le citea mama cand eram mici a ramas undeva in sufletul nostru de fashioniste.

De ce? Simplu, pentru ca stilul elegant presupune rafinament, feminitate, delicatete, intr-un cuvant armele secrete pe care le detine o printesa pentru a cuceri inima printului ei temerar.

Rochiile cu crinolina, lungi pana in picioare nu le putem reda in intregime in zilele noastre, desi multe colectii retro semnate de marii designeri si-au construit creatiile pornind de la ele, insa bijuteriile si accesoriile demne de o adevarata printesa, da.

Wagner Arte Frumoase si Povesti iti prezinta „La maison de porcelaine”, o incursiune in lumea minunata a povestilor, a printeselor si a obiectelor de arta de calitate realizate de maestrii iscutiti, cu simtul frumosului. Alege accesoriul care te reprezinta si scoate la iveala adevarata lady din tine.

 

pandativ in forma de inima

 

Acest superb colier la baza gatului va da un plus de eleganta si distinctie imaginii tale fie ca alegi sa-l accesorizezi la o tinuta eleganta de seara sau la una office pentru serviciu. Banda din catifea aminteste de podoabele conteselor de la curtea regala iar medalionul in forma de inima realizat complet din portelan iti va conferi acel aer pretios si feminin de care ai nevoie.

 

Pandantiv cu pisicuta

 

Pentru un aer mai copilaresc ce ar intregi  perfect un tablou demn de Lolita a lui Nabokov, poti opta pentru acest colier la baza gatului din catifea mov cu fundita. Se potriveste de minune la o tinuta retro sau boho iar acel pandantiv in care o pisica isi face simtita prezenta gratie penelul artistic al unui pictor desevarsit te va transforma intr-o adevarata printesa.

 

Colier cu panglica

 

Aceste accesorii pretioase cu panglica si pandantiv stilizat sunt alegerile perfecte pentru o tinuta mai eleganta si sobra. Siretul colorat imbraca delicat baza gatului iar insertiile florale ale pandantivului confera un aer classy si distinct potrivit pentru un eveniment tip cocktail care tine la eticheta si reverenta.

 

Inel floral mov

 

Acest superb inel din portelan imbracat in mov, cu detalii aurii si flori, o adevarata opera de arta , te poarta cu gandul la doamnele de la curtea Regelui Soare. Astfel, daca vrei sa obtii un plus de rafinament si noblete,  opteaza pentru acest accesoriu. Alege o rochie simpla retro si pune pe deget acest inel. Vei capta atentia tuturor in mod cert.

 

Inel cadou

 

Este ziua prietenei tale cele mai bune si nu stii ce sa-i oferi? Vrei sa se bucure si ea alaturi de tine de lumea plina de poveste a Wagner Arte Frumoase si Povesti? Daca da, atunci ofera-i in dar acest superb inel din portelan imbracat in turcoaz, cu detalii aurii. Este un cadou rafinat si pretios de care cu siguranta se va indragosti la prima vedere.

 

Foto: www. wagnerarte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare