Accesorii

#bijuterii #stil #bijuterii primavara vara 2012 #tendinte bijuterii #bijuterii 2012

Bijuterii in tendinte pentru sezonul primavara-vara 2012

Sezonul primavara- bijuterii in tendinte iti vor pune in valoare trasaturile in anotimpul insorit. Influenta gingaselor floricele atinge si sfera podoabelor stralucitoare, cerceii- candelabru isi fac loc din nou printre tinutele de seara sofisticate, iar motivele marine sunt mai fermecatoare ca niciodata.

Tendintele invita iubitoarele de moda sa introduca tematica etnica in bijuteriile pe care le poarta vara aceasta, precum si colierele din pietre naturale mai putin obisnuite. Margelele suprapuse su bratarile in forme geometrice completeaza lista celor mai trendy bijuterii ale anului in curs.

Bijuterii florale

Dupa cum bine stii, sezonul acesta se inchina in fata florilor, cele mai spectaculoase elemente pe care mama natura ni le daruieste in fiecare primavara. Iata ca ele nu vor fi purtate doar prin intermediul pantalonilor sau al pantofilor, dimpotriva: se recomanda introducerea lor in designul colierelor, al inelelor, al bratarilor si al accesoriilor pentru par. Prada, Zac Posen sau Anna Sui au promovat acest stil feminin in colectiile lor adresate sezonului primavara-vara 2012.


foto : millionlooks.com

Cercei-candelabru

Clasicii cercei-candelabru sunt eleganti si feminini, exprimand rafinament intr-o maniera imposibil de ignorat.


Foto: millionlooks.com

Bijuterii de inspiratie marina

Nici bijuteriile nu au "scapat" de trendul inspiratiei marine observat in tot mai multe colectii ale designerilor de renume. Inele cu stelute mare, perle, cercei cu solzi, coliere cu scoici - toate vor fi extrem de populare in aceasta vara.


Foto: millionlooks.com

Bijuterii cu motive etnice

Toate bijuteriile-suvenir pe care le-am cumparat in vacantele tale de peste granite sunt acum la mare cautare. Bratarile si colierele din lemn ori alte variante care sa iasa cu ostentatie in evidenta se numara printre tendintele fierbinti ale perioadei.


Foto: millionlooks.com

Bijuterii cu pietre brute

Smaraldul, ametistul si turcoazul se poarta in aceasta vara neprelucrate! Colierele din pietre naturale brute vor fi, cu siguranta, o noutate memorabila in colectia ta personala.

Foto: millionlooks.com

Margelele in straturi

Colierele purtate in mai multe straturi de margele au un aspect interesant si te ajuta sa exprimi mult stil prin tinute. Poti alege modele cu o singura culoare sau poti iesi cu adevarat in evidenta prin nuante tari, indraznete.

Foto: millionlooks.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului