Accesorii

# bijuterii cu rubin #accent bijuterii #bijuterii din argint #rubin

Bijuterii din argint cu rubin, un cadou de suflet de Craciun

Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar daca ati lasat pe ultima suta de metri cumparaturile de cadouri, o bijuterie sau un set de bijuterii din argint poate fi "salvarea" de care aveti nevoie pentru a le impresiona pe femeile speciale din viata voastra.

Rosul intens al rubinului este culoarea dragostei si a pasiunii, iar odinioara bijuterii cu rubin se ofereau la logodna, ca dovada a iubirii. Piatra nobila si splendida, a fost mult timp considerata regina gemelor si era chiar mai de pret decat diamantul, fiind, totodata si piatra regilor.

Rubinul, piatra celor care lupta pentru succes

Rubinul natural este o gema rara si are o valoare foarte ridicata, fiind o piatra pretioasa alaturi de safir, smarald si diamant; incluziunile lor unice, impuritati de culoare sau ace de rutil, le fac cu atat mai valoroase, la fel si taietura caboson (efect ochi de pisica) sau stea (efect de asterism).

Rubinul este un talisman al pasiunii, protectiei si prosperitatii, iar un set de bijuterii din argint cu rubin ete un cadou perfect in sezonul Sarbatorilor de iarna, cand totul este despre a imparti cadouri, magie si generozitate.

Despre rubin se spune ca este o piatra ce atrage succesul, indiferent de domeniul de activitate al celui care il poarta. Prin urmare, o bijuterie cu rubin oferita in dar in sezonul cadourilor are o dubla semnificatie; aceasta piatra va aduce purtatoarei sau purtatorului curaj, incredere, entuziasm, inspiratie si ii va amplifica abilitatile de conducator.

Cristaloterapie cu rubin

Despre rubin se spune ca are si proprietati vindecatoare pentru cei care sufera de infertilitate, impotenta, diabet, probleme cardiovasculare sau hematologice.

Puterea sa se extinde asupra imunitatii, facand organismul mai puternic in fata microorganismelor daunatoare, si ii ajuta pe cei care vor sa renunte la vicii toxice.

Bijuterii deosebite cu rubin gasiti in colectia Accent Bijuterii, locul in care pasiunea si priceperea bijutierilor satisface de 30 de ani clientii fideli. Acestea se vor asorta perfect cu atmosfera de sarbatoare de Craciun sau cu tinutele pentru petrecerea de Revelion, dar sunt si cadoul perfect de pus sub brad pentru o doamna sau o domnisoara deosebita.

Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor podoabe care sa va completeze colectia personala sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare