Accesorii

#accesorii #silverzone #bijuterii de argint #bijuterii de vara #bijuterii silverzone #silverzone.ro #pietre semipretioase

Bijuterii de argint pentru stilul tau

Bijuteriile de argint sunt alegerea perfecta pentru femeile care stiu ca eleganta nu se confunda intotdeauna cu opulenta. Afla unde gasesti cele mai reusite bijuterii de argint pentru stilul tau in aceasta vara.

Imbogateste-ti caseta de bijuterii in sezonul estival cu cateva bijuterii de argint versatile, care sa-ti completeze cu succes tinutele tale de vara.

SilverZone.ro selecteaza minutios bijuterii cu un design excelent pentru a-ti oferi bijuterii de argint de calitate exceptionala, la preturi accesibile tututor.

Bijuterii de vara

Accesorizeaza-ti tinutele de vara cu cele mai potrivite bijuterii de sezon. SilverZone.ro iti ofera o selectie larga de bijuterii de argint cu scoica si sidef.

Spre deosebire de bijuteriile homemade cu scoica si sidef, calitatea montajului si a designului iti asigura o bijuterie rafinata, pe care o vei putea purta cu usurinta la orice tinuta de vara si nu numai.

Vedeti mai multe bijuterii de vara de SilverZone.ro.

Bijuterii noi saptamanal

Oferta SilverZone.ro este imbogatita saptamanal cu bijuterii noi. Realizate in serie mica, bijuteriile oferite de magazinul online se epuizeaza repede, astfel ca nu trebuie sa sovaiesti daca ai gasit deja accesoriul perfect pentru o tinuta speciala.

In fiecare saptamana, vei gasi pe SilverZone.ro modele noi de bijuterii si seturi speciale pentru cei dragi.

Indiferent daca esti interesata de cercei candelabru, bratari speciale, inele elegante sau pandative rafinate, vei putea alege saptamanal din selectia larga de pe SilverZone.ro.

Vedeti noutatile de astazi la SilverZone.ro.

Bijuterii cupietre semipretioase

In magazinul online SilverZone.ro, vei gasi si bijuterii cu pietre semipretioase, care pot completa cu succes orice tinuta eleganta.

De la ametist si agat pana la zirconiu, vei putea gasi piatra preferata montata elegant in argint pentru tine sau pentru apropiatii tai.

Pentru bijuterii cu pietre semipretioase click aici.

Silverzone.ro - Bijuterii de argint

Magazinul online SilverZone.ro iti ofera bijuterii din argint si pietre semipretioase in serii mici si cu multe modele noi.

Poti face comanda online sau telefonic, cu ajutorul agentilor de vanzari SilverZone.ro care iti vor clarifica toate nelamuririle.

In cazul comenzii online, la procesarea ei vei primi un email cu factura proforma. SilverZone.ro te va instiinta apoi din nou pe email cand comanda ta a fost expediata. Livrarea se efectueaza in 1-2 zile lucratoare prin Curier Rapid si in 2-3 zile lucratoare prin Posta Romana.

Pentru comenzile mai mari de 100 lei, livrarea este gratuita! Plata poate fi facuta la livrare, prin transfer bancar prin card bancar cu Epayment sau prin Card Avantaj.

Deviza SilverZone.ro este calitatea exceptionala la preturi exceptionale, accesibile tuturor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare