Accesorii

#bratari #bijuterii argint #inele #bijuterii #coliere

Bijuterii de argint pe care ti le poti darui oricand

 

Putine lucruri pe lumea asta te fac mai fericita decat sa-ti oferi un cadou cu cel mai mare drag! Nici macar nu este nevoie de o ocazie speciala sa faci asta, ci doar pentru ca meriti sau iti doresti ceva anume.

Si, in fond si la urma urmei, nici macar nu trebuie sa ai un motiv prestabilit pentru a-ti face un cadou. Pentru ca, asemenea bijuteriilor de la Indira, care sunt facute sa fie purtate zilnic, la fel si cadourile se pot face fara programare prealabila de sarbatori notate-n calendar sau zile de nastere.

Bijuterii de argint pe care ti le poti darui oricand Inel de argint

Versatilitatea inelelor de argint le face usor de asortat oricaror tinute - de zi sau de seara - si, mai ales, purtarea lor zi de zi. Mai mult decat atat, ele pot fi combinate in diverse feluri alaturi de alte bijuterii care sunt nelipsite de pe degetele tale.

De exemplu, inelul Simple V de la Indira este perfect in versatilitatea lui, pentru ca vine in doua variante: cea ajustabila si cea fixa. Asa ca, dupa ce alegi varianta perfecta pentru tine, acesta poate fi cu usurinta asezat sau la baza degetului sau oriunde pe lungimea acestuia.

Inel din argint Rose Radiant – Piatra Lunii

Inelele cu piatra sunt de mult facute sa fie purtate zi de zi. Pentru ca astfel poti fi sigura ca vei avea mereu la tine o bijuterie care sa se potriveasca si la birou si la cina romantica.

Piatra Lunii, pe care o gasesti pe inelul din argint Rose Radiant este una cu adevarat speciala, care-ti va transforma orice zi intr-una minunata. Designul inelului este unul indraznet, creat special pentru o femeie ca tine.

Bratara din argint Knot Cuff

Bratara ar trebui sa fie un accesoriu de nelipsit zi de zi. Pentru ca nu trebuie sa fie purtata doar la tinute de gala, ci si la cele casual si smart casual. Propunerea noastra este bratara din argint Knot Cuff, pe care sa ti-o daruiesti daca vrei sa marchezi un moment important al vietii tale sau doar pentru ca-ti place. Esti iubitoare de lucruri vintage? Atunci este perfecta pentru tine datorita look-ului sau dat de finish-ul oxidat.

Cercei din argint Macaron – Perla Naturala

Perlele nu sunt doar pentru baluri sau petreceri de tip cocktail. Ei sunt acum pentru purtarea zilnica. Cerceii din argint placati cu aur de 14 karate Macaron si cu cate o perla naturala fiecare sunt cea mai buna alegere pe care sa o faci atunci cand iti doresti sa fii casual si classy in acelasi timp. Ei sunt asemeni personalitatii tale: versatili si adaptabili, gata oricand pentru o noua ocazie de a fi purtati - la birou sau la o zi de nastere.

Cercel din argint Maroon

Stim ca nu o data ti-a trecut prin minte ideea de a avea mai mult de un cercel in ureche. Poate ca ai dus-o la capat sau poate ai ramas doar la stadiul de idee. Noi venim cu o solutie pentru tine, care nu presupune nici macar ideea unei noi gauri - daca acesta este un inconvenient.

Cercelul din argint Maroon de la Indira este unul de tip ear hugger, ceea ce inseamna ca il poti pune oricand fara durere. Poti sa iti comanzi oricate bucati doresti, deoarece se pliaza perfect si alaturi de alti cercei la fel sau de cei pe care-i ai deja.

Colier din argint Champagne – Piatra Lunii

Credem ca te-ai prins deja ca piatra noastra preferata este cea a Lunii si speram din tot sufletul sa devina si a ta. Pentru ca este frumoasa, radianta si feminina. Colierul din argint Champagne are si el toate aceste trei atribute. Poarta-l de cate ori vrei o doza extra de feminitate, nu doar la ocazii speciale. Si nu vei regreta nici ca ti l-ai facut cadou.

Bratara de picior din argint Summer Festival

Festivalul este acel eveniment pentru care de obicei astepti cam un an sa se intample. Dar feelingul de festival il poti avea in fiecare zi purtand bratara de picior Summer Festival. Pentru ca acest accesoriu este facut si pentru purtarea zilnica, nu doar la plaja, in vacante sau la festivaluri. Fa din fiecare zi una speciala si simte-te bine in pielea ta. Exact ca in concediu!

Orice bijuterie ai alege sa-ti faci cadou de la Indira va sosi la tine impachetata pe masura. Alege sa te pretuiesti asa cum trebuie si sa te cadorisesti oricand simti nevoia sa faci asta, fara sa ai neaparat o ocazie speciala!

Sursa foto: indira.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului