Accesorii

#bijuterii #accent bijuterii #bijuterii cu smarald #smarald

Bijuterii cu smarald, cadoul perfect de Sarbatori

Smaraldul este o piatra a prosperitatii, a intelepciunii si a iubirii implinite. Asigura celor care il poarta protectie pe toate planurile: familial, amoros, financiar si al sanatatii.

 

Despre nicio piatra pretioasa sau semipretioasa nu s-au scris mai multe metafore cum s-au scris despre smarald, ceea ce reflecta cat este de speciala aceasta gema ce atrage succesul in dragoste, fidelitatea, norocul la bani, abundenta, pace si armonie.

Smaraldul - piatra regilor si a imparatilor

Smaraldul este o bijuterie in sine, indiferent cu ce metal ar fi asociat. Nuantele sale de verde, de la deschis pana la inchis, il fac sa fie considerat o piatra a renasterii. De-a lungul istoriei multi imparati si regi au apreciat smaraldul si au incercat sa stranga cat mai mult in vistieria lor. Vestita Cleopatra, regina Egiptului, avea o pasiune deosebita pentru bijuterii cu smarald, iar in Biblie smaraldul apare ca una dintre pietrele scumpe care se regaseau in gradina Edenului.

Mogulii indieni au iubit atat de tare smaraldele, incat au poruncit ca pe aceste geme sa fie sculptate texte sacre, iar apoi le-au purtat drept talismane.

Odinioara smaraldul era piatra inelelor de logodna, inlocuita acum de diamant. Se spunea ca, fiind o piatra a iubirii si loialitatii, gema isi schimba culoarea daca intentiile sau juramintele nu erau sincere sau o pierdea de tot daca aleasa nu era virgina.

O alta legenda antica spune ca smaraldul a fost una dintre cele patru pietre pretioase oferite de Dumnezeu regelui Somolon si care ii ofereau puteri depline aspra tuturor lucrurilor.

Cristaloterapie cu smarald

Datorita proprietatilor sale care alunga tot ce este negativ este folosit si pentru cristaloterapie, fiind una dintre pietrele cu cea mai mare putere de vindecare; este benefic pentru sistemul respirator, cel cardiovascular, pentru cei care au noduli limfatici, probleme cu glicemia, cu timusul sau coloana ori pentru cei diagnosticati cu afectiuni maligne, reumatism, epilepsie sau diabet.

Proprietatile sale detoxifiante ajuta organismul sa isi revina mai usor dupa boli.

Bijuterii cu smarald pentru persoane speciale

Bijuteriile cu smarald nu se vor demoda niciodata si sunt cadoul perfect la aniversari, onomastici si chiar pentru Sarbatorile de iarna.

Un colier din argint cu smarald si un inel fin lucrat sau o pereche de cercei delicati ori o bratara din argint cu smarald vor fi cu siguranta apreciate de orice femeie. Marea calitate a smaraldului este ca poate completa perfect orice tinuta, fie ea eleganta, business sau smart-casual, si ca se potriveste in orice moment al zilei si la orice ocazie.

Bijuterii deosebite cu smarald gasiti in colectia Accent Bijuterii, locul in care pasiunea si priceperea bijutierilor satisface de 30 de ani clientii fideli. Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor podoabe care sa va completeze colectia personala sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare