Accesorii

#bijuterii agat #agat #accent bijuterii #bijuterii

Bijuterii cu agat, talismane ce te feresc de toate relele

Agatul este o simpla varietate de cuart si nu este o piatra cu o valoare greu de estimat, insa "modestia" sa este compensata de frumusetea care o face, totusi, atat de speciala. Unde mai pui ca este si considerata "piatra absoluta", cea care are cele mai multe puteri dintre toate cristalele si mineralele pamantului si care, tocmai de aceea, poate fi talismanul perfect pentru oricine. Cine poarta bijuterii cu agat va fi ferit de toate relele pamantului si de toate energiile negative.

 

Agatul este una dintre cele mai ofertante pietre din lumea mineralelor. Poate avea cele mai frumoase modele si culori, de la negru si gri, pana la roz sau bleu, de la nunate diferite de maro, pana la galben si la un verde intens si hipnotizant.

Cu toate ca nu sunt pietre scumpe in raport cu altele, agatele au o noblete aparte, data de culorile lor aparte, de luciul lor care captieaza privirea, dar si de puterile ce le dau un rol important in viata celor care le poarta.

Agatul este o piatra care atrage puterea si echilibrul. Se spune despre ea ca protejeaza fetele nemaritate in noptile in care trebuie sa-si viseze ursitul, alungand visele rele ale noptii. Are rol de scut in fata stresului si a energiilor negative, alunga pericolul, insomnia, sentimentele negative si suferinta; transforma efectele dureroase ale singuratatii, esecului sau pierderii in energii pozitive si benefice pentru cel care o poarta.

Chinezii considera agatul o piatra a echilibrului, avand capacitatea de a echilibra energiile yin si yang.

Agatul este o piatra extrem de ofertanta din punct de vedere estetic, iar bijutierii de la Accent si-au pus toata priceperea in a o pune in valoare. Tipurile de agat existente sunt:

  •  natur - in culori naturale, alb, gri, bej
  •  colorat - rosu, roz, violet, albastru, verde, galben, maro etc.
  •  dantelat - nuantele de bej, galben, maro se impletesc cu cele de alb si negru, creand o dantelarie nemaivazuta
  •  striat - este de obicei natur, alb sau negru, dispus in straturi
  •  agat de foc - nuantele de roz, orange, bej sau gri se intrepatrund intr-un mod unic in fiecare piatra
  •  agat de copac sau de muschi - verdele si albul se intrepatrund in moduri atat de deosebite incat lasa impresia ca piatra ar ascunde o padure in miniatura.

Poarta bijuterii din argint cu agat daca ai nevoie de cristaloterapie pentru probleme legate de maduva oaselor, colon, ficat, stomac, splina sau rinichi, daca ai alergii sau daca ai probleme de fertilitate.

Podoabe deosebite cu agat gasesti in colectia Accent Bijuterii fie ca te afli in cautarea unor piese care sa iti completeze caseta de bijuterii, fie ca vrei sa faci un cadou cu gust unei persoane importante din viata ta.

Povestea noastră a început acum 30 de ani, din pasiunea pentru bijuterii. De atunci și până în prezent, am clădit ceea ce astăzi este Accent Bijuterii – locul unde calitatea, frumusețea și originalitatea dau naștere unor bijuterii pline de rafinament. În prezent, fidelitatea clienților noștri dovedește faptul că după atâția ani, bijuteriile noastre încă sunt prima lor alegere.

Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios! – Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare