Accesorii

# bijuterii clasice # bijuterii primavara #accent bijuterii #bijuterii

Bijuterii clasice, potrivite pentru orice tinuta de primavara

Clasicul nu se demodeaza niciodata, nici macar primavara, cand poate fi tentant sa te lasi in voia betiei de culori si arome ale naturii ce renaste. Completeaza-ti tinuta de sezon cu bijuterii din argint clasice, pentru o nota suplimentara de eleganta.

 

Primavara se poarta culorile care simbolizeaza speranta, prospetime, fertilitate, o promisiune pentru o viata noua si noi inceputuri. Si totusi, avem nevoie si de o picatura de clasic si sobrietate in tinutele noastre, iar aceasta poate fi adaugata cu ajutorul accesoriilor care sa puna si mai bine in valoare o tinuta primavaratica.

Pantone Color Institute a ales o paleta de culori foarte interesanta pentru anul 2021, ce ne vor face primavara si mai interesanta. Printre toate culorile renasterii si optimismului (Marigold, Cerulean, Green Ash, Mint, Raspberry Sorbet), specialistii de la Pantone au introdus in lista culorilor anului si un albastru inchis, aproape negru, denumit Inkwell.

Clasic si primavaratic, in acelasi timp, cu ajutorul accesoriilor

Inchisa ca o calimara, nuanta Inkwell poate fi considerata nepotrivita pentru o tinuta de primavara; o poti introduce, insa in outfitul tau cu ajutorul accesoriilor, tocmai pentru a crea acel contrast care te va face sa iesi si mai mult in evidenta.

Fiindca vorbim despre un albastru aproape negru, gandul poate zbura imediat la bijuterii cu onix, insa mult mai potrivite pentru 2021 sunt bijuterii din argint cu iolit sau cu lapis lazuli.

Aceasta piatra este un remediu la tensiune, stres si agitatie, adica exact ceea ce iti trebuie pentru a te bucura din plin de minunile primaverii. Supranumita "busola vikingilor", aceasta gema este un adevarat "cameleon": ea poate trece de la albastru inchis, la albastru intens si chiar la vioriu pal, in functie de directia din care este privita si de felul in care bate lumina (fenomenul de pleocroism). De ce a fost supranumita busola? Pentru ca ii ajuta pe navigatorii vikingi sa se orienteze pe mare, ei putand localiza soarele cu ajutorul iolitului chiar si atunci cand vremea era mohorata, iar cerul era acoperit de nori.

Completeaza-ti colectia de accesorii cu o bratara din argint cu iolit, realizata manual sau ofera in dar unei persoane dragi o pereche de cercei delicati ori un pandantiv cu o lucratura fina.

Accent Bijuterii a pregatit o colectie bogata de accesorii in tendintele primaverii 2021.

De o calitate si de o frumusete rara, bijuteriile Accent sunt caracterizate prin originalitate si rafinament, ceea ce le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor accesorii care sa va completeze colectia personala sau pe care sa le puteti oferi in dar.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Surse foto: accentbijuterii.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare