Accesorii

#bijuterii #stil #valentines day #modes.ro #bijuterii modes.ro #bijuterii femei #bijuterii barbati

Bijuterii chic si accesibile pentru Sfantul Valentin

Ziua de Sfantul Valentin , dedicata in totalitate bucuriei de a iubi, se apropie vertiginos. Toti indragostitii se pregatesc intr-un fel sau altul pentru a marca momentul, prin gesturi simbolice menite sa transmita intensitatea sentimentelor in cuplu. Modes.ro te scapa de maratonul anual prin zeci de magazine si iti pune la dispozitie bijuterii chic si accesibile pentru Ziua Indragostitilor.

Cu siguranta te gandesti sa innoiesti lista de cadouri oferite persoanei dragi in fiecare an, iar modes.ro vine in intampinarea dorintei tale cu modele unice de bijuterii pentru Sfantul Valentin, la preturi foarte "blande" cu bugetul tau. Iata cum iti poti sarbatori dragostea in mod desavarsit:

Pandantiv "Jumatatea Mea"

Sugestiv si specific cadourilor dintre indragostiti, pandantivul "Jumatatea Mea" de pe modes.ro va fi mesagerul simbolic al iubirii voastre de Ziua Indragostitilor. Bijuteria este confectionata din otel inoxidabil si reprezinta doua inimi imbinate, pentru el si pentru ea. Dimensiunea inimilor unite este 2,4 x 2 cm, grosimea este de 0,3 cm si greutatea de 7,8 grame. Daca il comanzi cu impachetare, platesti pentru acest serviciu doar 3 ron.



Pret: 49 ron

Pandantiv cruce cu inimioare

Daca impartasesti cu partenerul o dragoste pura, pandantivul cruce cu inimioare din otel inoxidabil va fi simbolul cel mai sugestiv al cuplului vostru. Dimensiunea pandantivului este 4 x 2,9 cm, greutatea de 3,8 grame iar grosimea este de 0,2 cm. Marimea maxima a agatatoarei este de 1 x 0.5 cm.

Pret: 28 ron

Cercei cu inimioare roz pentru ea

Cauti un cadou care sa impace atat gusturile iubitei tale, cat si insemnatatea zilei de Sfantul Valentin? Intra pe modes.ro si comanda cerceii din rodiu suflati cu aur alb, cu piatra roz in forma de inimioara. Bijuteria se potriveste tinutelor de zi si de seara, incanta orice ochi feminin si exprima intocmai dragostea pe care i-o porti. Dimensiunea este de 1 x 1,3 x 0,7 cm, iar sistemul de prindere este tip surub.


Pret: 79 ron

Colier Jamaica pentru el

Iubitul tau este adept al stilului hippie sau are un stil vestimentar original? Daruieste-i de Sfantul Valentin colierul cu motive jamaicane, simplu si usor, perfect pentru o tinuta lejera de zi. Colierul este din material textil si are mici margele din lemn. Pandativul este o mica piatra neagra. Lungimea poate fi reglata prin tragerea de capetele colierului. Circumferinta colierului variaza intre 39 cm si 69 cm.

Pret: 15 ron

Inel otel cu model grecesc

Fa-l sa se simta ca un zeu si ofera-i inelul din otel cu model grecesc de pe modes.ro. Elegant si masculin, inelul poate fi asortat tinutelor casual sau formale. Bijuteria este disponibila in marimile 14 si 15, latimea este de 0,80 cm si grosimea este de 0,15 cm.


Pret: 25 ron

Bratara rock

Idolii lui sunt Led Zeppelin si AC/DC? Colectia de bijuterii barbatesti de pe modes.ro iti pune la dispozitie cadoul perfect pentru el de Sfantul Valentin: bratara rock din piele naturala, cu 3 cordelute si pumnal din otel inoxidabil. Bratara are circumferinta fixa de 18 cm. Dimensiunile bratarii deschise sunt 23 x 4 x 0.5 cm. Dimensiunea pumnalului din otel este de 4 x 1.5 cm.




Pret: 159 ron

Modes.ro este cel mai nou proiect al echipei care a dezvoltat unul dintre cele mai mari magazine online de cadouri din Romania, FunGift.ro. Modes.ro incearca din rasputeri sa te surprinda cu bijuterii care-ti vor reinventa personalitatea, la preturi ce-ti vor salva bugetul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului