Accesorii

#Ceasuri Timex #Ceasuri Seiko #ceasuri orient

Bestwatch.ro pune la dispoztie o gama variata de ceasuri de mana

In articolul de astazi vorbim despre ceasurile de mana, despre stilul pe care acestea il intoduc in tinuta noastra zilnica, despre modele care se poarta cel mai mult si despre brandurile de succes care nu au intampinat niciodata probleme.

Incepem cu modele de ceasuri Timex, un brand destul de cunoscut si in Europa dar foarte iubit si apreciat in America, tara de origine, acolo unde ocupa locul unu in preferintele populatiei. Succesul se datoreaza criteriilor simple ce alcatuiesc conceptul ceasului bazate pe tehnologie avansata, de ultima generatie care ofera un raport excelent pret-calitate, oferind o colectie la preturi accesibile.

Timex este un brand inovator, creativ si accesibil, colectia sa cuprinzand modele atat sport, cat si elegante. Practic, in colectia Timex se regaseste un model pentru orice preferinte.

 

 

De partea cealalta, pe alt continent se produc ceasuri de o calitate exceptionala, apreciate atat in tara de origine cat si in oricare alt colt al lumii. Vorbim de modelele de ceasuri Orient si ceasuri Seiko, ce surprind defiecare data prin design dar mai ales prin inovatie. Cele din urma curpind colectii intregi din care sa alegi orice stil preferi de la clasic la modern sau de la casual la elegant iar Orient se remarca intodeauna prin calitatea materialelor folosite ce ofera produselor o durabilitate si o rezistenta crescuta in timp. Lucrul acesta nu poate decat sa bucure admiratorii brand-ului care vad in ceasurile lor o parte din stilul personal.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului