Accesorii

# barneystore.ro #genti #genti dama

Barney’s Store te invita sa descoperi lumea gentilor de dama

Gentile si posetele sunt accesorii care nu pot lipsi din garderoba doamnelor si domnisoarelor. Indiferent de stilul vestimentar, indiferent de varsta si indiferent de job-ul pe care il au, femeile iubesc sa aiba o garderoba cu un numar cat mai mare de genti dama. Avand in vedere ca exista foarte multe stiluri vestimentare adoptate de femei si avand in vedere diversitatea de activitati pe care o femeie la poate desfasura, este firesc sa existe si o oferta foarte variata si numeroasa atunci cand vine vorba despre gentile de dama.

 

Oferta de genti dama este foarte numeroasa si variata tocmai pentru a raspunde nevoilor oricarei femei atunci cand aceasta cauta sa cumpere o geanta sau o poseta potrivita pentru diferite ocazii sau situatii, dar si potrivita din perspectiva personalitatii sale si a stilului vestimentar adoptat. Daca esti in cautarea unor genti de dama, magazinul online Barney’s Store te invita sa descoperi lumea gentilor de dama cu o oferta extrem de variata de astfel de accesorii. Vei putea gasi in oferta acestui magazin o multime de tipuri si modele de genti dama, genti potrivite pentru orice situatie si pentru toate gusturile.

Geanta clasica este una dintre optiunile pe care le poti avea in vedere. Acest tip de geanta de dama este alegerea ideala pentru acele femei care cauta o geanta cat mai versatila si care sa se potriveasca pentru mai multe activitati desfasurate pe parcursul unei zile. Fie ca mergi la shopping, fie ca ai de pus la punct anumite sarcini in diferite puncte din oras sau vrei doar sa iesi la plimbare, geanta clasica poate fi cea mai buna alegere. De asemenea, o astfel de geanta se poate foarte usor asorta mai multor tinute vestimentare.

Gentile de tip Shopper sunt alegerea ideala pentru acele situatii in care iti doresti cat mai mult spatiu din perspectiva gentilor. Aici vorbim despre genti care au dimensiuni mari si foarte mari, genti potrivite pentru femeile care atunci cand pleaca de acasa la locul de munca sau la cumparaturi isi doresc sa puna in geanta respectiva cat mai multe lucruri. Gentile de tip Shopper sunt apreciate si prin prisma numeroaselor buzunare pe care acestea le au, buzunare care sunt foarte utile in organizarea diferitelor obiecte puse in geanta.

Pentru femeile care lucreaza in birouri cea mai potrivita optiune o reprezinta gentile de tip office. Aceste genti dama sunt special gandite si concepute pentru a raspunde nevoilor unei femei care lucreaza intr-un birou, dar si pentru a se potrivi perfect cu tinutele formale purtate in astfel de medii de lucru.

Exista si varianta de genti casual sau chiar de rucsac de dama. Aceste optiuni reprezinta alegerea ideala pentru acele doamne si domnisoare care prefera stilul vestimentar casual si care isi pot permite ca atat in viata de zi cu zi, cat si la locul de munca sa adopte tinute mai lejere si poate mai putin formale. Aceste modele de genti casual sau de rucsaci casual sunt foarte versatile, fiind astfel o alegere oportuna pentru foarte multe situatii si momente din viata de zi cu zi.

Nu in ultimul rand exista si genti dama din categoria celor elegante. Acestea sunt modele de genti care sunt perfecte pentru diferite ocazii si evenimente speciale la care ai nevoie de o tinuta eleganta si plina de stil. Gentile elegante vin sa completeze acele tinute vestimentare alese pentru o nunta sau pentru o petrecere, fiind cu siguranta de nelipsit din garderoba unei femei.

Oricare dintre aceste tipuri de genti dama pot fi gasite in oferta magazinului online Barney’s Store, magazin a carui oferta de genti poate fi gasita la barneystore.ro.

Sursa foto: berneystore.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare