Accesorii

#calcare rufe #Tefal Pro Express Care #tefal

Ai grija de hainele tale cu Tefal Pro Express Care

Rochiile tale cu volane, pliurile si cele mai sofisticate aplicatii au nevoie de un adevarat profesionist pentru a arata impecabil? Statia de calcat Tefal Pro Express Care GV9060 iti garanteaza haine perfect netede si grija deosebita pentru materialele tale preferate.

Statia de calcat Pro Express Care GV9060 este prevazuta cu tehnologia exclusiva Protect System, ce transforma in abur picaturile de apa ce raman in fier, prevenind scurgerea acestora si formarea petelor inestetice pe haine, pentru o ingrijire completa a tesaturilor. Sistemul anticalcar colecteaza chiar si cele mai fine particule de calcar din boiler, ce asigura o performanta constanta si durabila a aburului, precum si o durata de viata prelungita a aparatului.

Tefal Pro Express Care GV9060 se incalzeste in doar doua minute si elibereaza un abur puternic, cu presiune de pana la 7 bari, care patrunde adanc in tesatura. Cu o concentratie de pana la 470 de grame pe minut, jetul cu abur garanteaza rezultate peste asteptari chiar si pentru materialele dificile. Economisesti astfel timp, iar cutele incapatanate vor fi netezite rapid.

Talpa Gliss /Glide Protect Autoclean asigura o difuzie optima a aburului pe toata suprafata sa, prin varf, laterale si centru, si ofera manevrabilitate usoara in orice directie. In plus, varful ascutit permite accesul usor in zonele greu accesibile ale hainelor, iar functia de autocuratare mentine constant talpa curata pentru intretinere usoara.

ti s-a intamplat sa reglezi fierul de calcat la o anumita temperatura si sa constati ca bluza ta preferata nu este perfect calcata? Tefal Pro Express Care GV9060 ajusteaza temperatura si aburul in functie de tipul de material, si astfel vei avea intotdeauna un look impecabil.

Datorita rezervorului de apa detasabil, cu o capacitate de 1.6 litri, ce poate fi realimentat cu apa chiar si pe parcursul sesiunii de calcat, calci volume mari de haine in timp record si fara intreruperi.

Tefal Pro Express Care GV9060 dispune de sistem de blocare si de depozitare a cablului pentru abur, fiind deosebit de usor de depozitat si transportat.

Accepta provocarea care iti va schimba radical parerea despre calcatul hainelor! Arata-ti ca poti sa ai tinute impecabile, calcate rapid si fara efort, la tine acasa!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare