Accesorii

# parfumuri barbati #parfumuri femei #parfumuri #stil #valentines day #parfumexpress.ro # cadouri valentine's day

Cadouri luxoase de Valentine's Day la preturi de exceptie

Valentine's Day se apropie cu pasi repezi, iar goana dupa cadoul perfect pentru jumatatea ta va intra in curand pe ultima suta de metri. Inca nu stii ce i-ai putea oferi? Un parfum de lux ar putea reprezenta alegerea potrivita, atat pentru Ea, cat si pentru El. Cand acest dar pretios vine si la un pret accesibil, alegerea devine fireasca. Descopera parfumuri luxoase la preturi de exceptie pe parfumexpress.ro!

De ce ai oferi un parfum de lux de Ziua Indragostitilor? Deoarce acesta reprezinta mereu o surpriza placuta pentru partener si te poate scoate din incurcatura cand nu reusesti sa iti dai seama care ar fi darul potrivit pentru jumatatea ta.

Parfumexpress.ro iti pune la dispozitie o paleta generoasa de parfumuri originale, la preturi accesibile . Iata cateva dintre cele asupra carora te-ai putea opri:

Paco Rabanne 1 Million - pentru El

Parfumul One Million de la Paco Rabanne are accente lemnoase, condimentate si este disponibil in varianta de 50 ml si 100 ml. Pentru un cadou complet, pe langa parfum ii poti darui jumatatii tale si un after shave balsam sau gel de dus , la preturi la fel de accesibile.

Poti profita de promotia in care este inclus parfumul One Million si vei achita doar 169 lei (50 ml), respectiv, 236 lei (100 ml).

Transportul este gratuit.


 

Bvlgari Pour Femme - pentru Ea

Un cadou cu aroma floral-lemnoasa, de vanilie, lemn de santal, salcam si floare de in, parfumul Bvlgari Pour Femme este disponibil in sticlute de 30 ml, 50 ml si 100 ml. Apa de parfum poate fi cumparata la pretul accesibil de doar 139 lei (30 ml).

Pretul pentru variantele de 50 ml si 100 ml este de 182 lei, respectiv, 216 lei.

Transportul este gratuit.

Paco Rabanne Black XS pour elle - pentru Ea

Un alt parfum special, Paco Rabanne Black XS pour Elle are o aroma floral-fructata, ceea ce il transforma intr-o alegere perfecta pentru sezonul fierbinte. Il poti darui de Valentine's Day in varianta de 30 ml, 50 ml sau 80 ml. Sticlutele de 50 ml si 80 ml iti sunt oferite la preturi de exceptie: 146 lei, respectiv, 191 lei.

Transportul este gratuit.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare