Accesorii

#time2shop.ro #valentines day #magazin online # cadouri valentine's day #time2shop #magazin bijuterii

Bijuteriile cu cristale Swarovski, cele mai potrivite cadouri de Valentine's Day

Valentine's Day se apropie cu pasi repezi si trebuie sa se gandesti inca de pe acum la ce cadou ii vei oferi iubitei tale.

Sugestia noastra este www.timeshop.ro, un magazin online care ofera o gama variata de accesorii fashion: genti de zi si de ocazie, bijuterii din argint si aliaj, ceasuri etc.



De Valentine's Day poti opta pentru bijuteriile care contin faimoasele cristale Swarovski. Preturile sunt incredibil de mici. Un colier cu cristale Swarovski (pandantiv+lant), dimensiuni 21x21 mm, il gasesti la doar 75 de lei.



O alta varianta interesanta este colierul BlueHeart Swarovski, in forma de doua inimioare (una cu cristale argintii, cealalalta cu pietricele albastre). Dimensiunile colierului sunt 400x30x25mm. Pretul este cat se poate de tentant: 69 de lei.



Un frumos colier dublu cu inimioare (rosu+arginiu) gasesti la pretul de 75 de lei. Si pentru a fi sigur ca se potriveste iubitei tale, mentionam si dimensiunile colierului: 400x16x20mm.



Un alt cadou sic poate fi setul cu Swarovski Elements. Setul contine lant, pandantiv si cercei. Cerceii au dimensiunea 18x14mm, iar pandativ -ul 24x14 mm. Acest set costa doar 89 de lei.



O alegere cat se poate de inspirata este si trifoiul cu cristale Svarovski. Este vorba despre un set care contine trei bijuterii: lant (lungime: 47 cm), cercei (14x13 mm) si pandativ (26x21 mm). Toate aceste bijuterii te costa 92 de lei.

Un alt cadou potrivit pentru Valentine's Day este setul cu cristale Swarovski roz. Acest set, pe care-l poti cumpara cu 129 de lei, este compus dintr-un colier (400x40x15mm) si o pereche de cercei (45x9 mm). Time2shop.ro livreaza acest set intr-o cutie speciala de cadouri, insotita de un certificat de garantie.

Despre Time2shop .ro

Magazinul online Time2shop.ro este o modalitate ieftina si rapida pentru a face cumparaturi, fara a mai fi nevoie sa alergi ore intregi prin magazine.

Programul de lucru al magazinului este:

Luni-Vineri: 10.00-20.00
Sambata: 10.00-14.00

Telefon:0766 856 508

In afara orelor de program afisate mai sus, comenzile pot fi date numai online. Transportul este gratuit in Bucuresti si 10 lei in tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare