Accesorii

#parfumexpress.ro # parfumuri barbati #parfumuri femei #ziua femeii #8 martie # cadouri ziua femeii

(P) 8 parfumuri irezistibile, cadouri ideale pentru luna Martie

Daca este luna cadourilor de primavara, atunci sa se lase cu o ploaie de daruri pentru toti cei dragi. Parfumexpress.ro vine cu cateva oferte de parfumuri irezistibile si cu promotii special create pentru luna Martie, dedicata doamnelor!

Insa nici domnii nu trebuie uitati! Sa nu le ignoram bunavointa si inspiratia cu care fac daruri femeilor si sa ii rasplatim si pe ei cu cateva parfumuri in ton cu primavara, dar si cu bugetul substantial redus, de inceput de an!

Parfumexpress.ro s-a gandit la toate si pune la dispozitie o gama variata de parfumuri pentru femei si barbati, oferte pentru toate buzunarele si promotii irezistibile. Cu un singur click ai darul perfect pentru toti cei dragi - un parfum original si de lux, plus o mare de zambete, sarutari si imbratisari calde de primavara din partea persoanelor iubite!

Parfumuri pentru femei

1. Swarowsky – Aura

 

Miresmele suave ale trandafirilor, tuberosei si moscului alb si-au dat intalnire intr-un parfum cu iz primavaratic, special pentru femeile importante din viata noastra.

De Ziua Femeii, doamnele pot fi impresionate cu parfumul Aura de la Swarowsky, care se gaseste la promotie doar pe parfumexpress.ro.

 

2. Givency – Ange ou Demon

Ange ou demon este unul dintre cele mai pasionale si sexy parfumuri de femei de la Givency.

Iar cum luna Martie este dedicata in intregime doamnelor, barbatii de langa ele le pot impresiona placut cu aceasta alegere in tendinte.

 

3. Carolina Herrera - 212 VIP

 

Sotia sau iubita reprezinta VIP-ul din viata oricarui barbat. Arata-i iubitei cat este de importanta pentru tine, oferindu-i un parfum de lux, mai mult decat sugestiv. 212 Vip de la Carolina Herrera este alegerea ta!

 

4. Nina Ricci – Nina

 

Dulce, colorat , imbietor - trei caracteristici esentiale pentru parfumul Nina de la Nina Ricci. Si este in totalitate dedicat celor mai gingase si dulci femei. Combinatia de arome de praline , vanilie, petunie , mere glasate, mosc sau lamaie vrajeste si atrage orice femeie, indiferent de gusturile la parfumuri.

 

Parfumuri pentru barbati

5. Azzaro - Chrome

 

Partenerul de viata ar ramane impresionat daca, in luna cadourilor pentru femei, ar fi si el, macar pentru un moment, in centrul atentiei si ar fi surprins cu un cadou din partea ta.

Chrome de la Azzaro este un parfum cu care te revansezi sau rasplatesti rasfatul pe care acesta ti l-a daruit atat de Ziua Indragostitilor, cat si de 1 sau 8 Martie.

 

6. Paco Rabanne – Back XS

 

Paco Rabanne ramane marca parfumurilor pentru barbati puternici si siguri pe ei. Black XS este parfumul care nu iese niciodata din tendinte si care impresioneaza si cel mai aprig barbat.

 


 

7. Calvin Klein – Obsession night

Obsession night este parfumul ideal pentru barbatii care adora aromele usor dulcegi ale vaniliei, perelor, dar care sunt stinse de taria moscului sau "condimentate" de nucsoara.

 

8. Moschino - Forever

 

Fa-l al tau pentru totdeauna si arata-i cat de recunoscatoare ii esti pentru iubirea pe care ti-o poarta. Forever de la Moschino este parfumul cu care merita sa iti impresionezi iubitul in luna Martie, chiar daca tu esti cea care primeste cele mai multe doze de alinturi, din partea lui.

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare