Accesorii

#cercei #colier #bratara #bijuterie

Accesoriile verii dau farmec tinutei

Coliere, cercei, bratari… frumos colorate, de diverse modele si dimensiuni sunt accesoriile verii care dau farmec oricarei tinute estivale. Aurii, argintii sau in alte nuante, din plastic, cu pietre sau din metal, aceste obiecte frumos create pot fi asortate la aproape orice vestimentatie: rochii, jeans sau pantaloni scurti.

Nu trebuie decat sa iti faci o idee despre modelele in tendinte si... sa pornesti spre magazine! Iata selectia pe care am facut-o pentru a-ti veni in ajutor pentru a stii ce nu trebuie sa-ti lipseasca din cutia cu bijuterii.

Bratarile, un „must have” in acest sezon

In aceasta vara, cele mai cautate accesoriu sunt bratarile! Se spune ca incheietura este o zona care atrage foarte mult atentia, asa ca doamnelor nu mai stati pe ganduri: achizitionati-va diverse modele pentru a le putea asorta in functie de hainele pe care le aveti in garderoba. Se porta orice tip de bratara, atat modele tip XXL, cat si mai finute, din margele sau batute cu pietre pretioase.

 

Bratarile "manseta"

Acest tip de bratari sunt denumite asa pentru a le exprima dimeniunea: late de cinci, sapte sau 10 centrimetri, asemeni mansetelor unei camasi. Cu cat sunt mai mari, cu atat sunt mai interesante si se incadreaza in trendurile din acest sezon.

Bratara metalica

Aceasta bratara argintie se poate purta la o tinuta casual: o pereche de jeans si un top alb, de exemplu, dar si la o rochie de vara romantica pentru ca se incadreaza perfect cu accesoriile bratarii: inimioarele!

Bratara colorata

Daca vrei sa iti inveselesti tinuta, nu ezita sa porti o astfel de bratara extrem de amuzanta. Este un model interesant tocmai datorita desenelor si culorilor tari, la moda in acest sezon.

Cerceii, simbolul feminitatii

Cerceii fac parte dintre bijuteriile care atrag atentia si schimba look-ul unei persoane. Acestia inspira glamour, stralucire, feminitate.

cercei hippie

Inspirati dupa modelul pandantivelor, din metale diverse, acesti cercei sunt in trend in acest an caci reprezinta in mod evident stilul hippie.

 

Cercei „candelabru”

Eleganta acestor cercei este data chiar de lungimea lor. Daca te pregatesti pentru o petrecere si vrei sa-ti accesorizezi superba rochie neagra in care arati divin, nu ezita sa optezi pentru o pereche de cercei de acest gen.

De asemenea, daca rochia ta are o alta nuanta poti opta pentru un model ca acesta: argintiu cu negru. Vei da stralucire tinutei tale si cu siguranta te vei face remarcata!

 

 

Colierul, eleganta si rafinament

Cercei, bratari... dar nu am uitat de coliere! Din margele de sticla, lemn, cristal, pietre semipretioase, sticla murano, portelan etc, colierul este o bijuterie frecvent intalnita la femei. de aceea, in aceasta vara nu trebuie sa-ti lipseasca din jurul gatului. Este o podoaba pe care o poti asorta la orice fel de tinuta, indiferent ca este una de birou sau una de petrecere, cumparaturi sau mers pe plaja.

coliere colorate

Iti garantam ca vei fi trendy cu un astfel de colier colorat, foarte cautat in aceasta vara. Nuantele placute si vii iti creeaza o stare de bucurie.

 

 

Colier fuchsia

Aceasta nunata de roz-rubiniu este in mare trend in sezonul acesta, indiferent ca este vorba de costumul de baie, rochie, top sau bijuterie. Asa ca, daca te pregatesti pentru un eveniment special - ca tot este sezonul nuntilor – accesorizeaza-ti vestimentatia cu un superb colier din pietre semipretioase fuchsia care va accentua rafinamentul tinutei.

Colier „inimioara”

Esti o fire romantica si iti place sa exprimi acest lucru si prin tinuta pe care o porti. Atunci cu siguranta te vei indragosti la prima vedere de aceste coliere tip „inimioara”.

 

 

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare