Accesorii

#ultimate grey #accent bijuterii #bijuterii

Accesoriile perfecte pentru tinute "ultimate grey", culoarea anului 2021 Pantone

Griul este noul negru si daca cineva se mai indoia de acest lucru, specialistii de la Pantone au desemnat "ultimate grey" una dintre culorile anului 2021, alaturi de illuminating yellow.

 

"Ultimate grey" poate fi considerat o culoare anosta, greu de purtat si de asortat, insa este o culoare neutra, care "vorbeste" despre naturalete si stabilitate.

Multi ar putea considera o tinuta intr-o nuanta de gri piatra tern, tulbure, lipsita de acel "ceva" special. Si totusi, simbolistica acestei culori desemnate culoarea anului 2021 de specialistii Pantone este una profunda. Asa cum pietrele de culoare gri rezista in fata intemperiilor, tinutele si accesoriile in nuanta "ultimate grey" sunt un simbol al puterii, al rezistentei, al puterii si al suprematiei, al stabilitatii si fiabilitatii.

Bijuterii din argint in ton cu tendintele anului 2021

Daca o tinuta in tonuri de gri nu te avantajeaza, dar vrei, totusi, sa fii in pas cu moda in 2021, poti face acest lucru prin intermediul bijuteriilor. Iti sugeram bijuterii din argint cu calcedonii in tonuri de gri, usoare ca aerul, ce pot fi purtate atat cu o tinuta colorata, vie, cat si cu una office, sobra.

Calcedoniile sunt pietre semipretioase considerate a fi un remediu pentru stres si agitatie; ele sunt pietrele norocoase ale celor nascuti in zodiile Pesti, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Sagetator si Capricorn si sunt un adevarat talisman pentru cei din zodia Rac.

 Ce bijuterii poti asorta la o tinuta "ultimate grey"

Un costum gri piatra sau o rochita tricotata in nuanta anului 2021 iti ofera o libertate destul de mare in privinta accesoriilor cu care decizi sa iti pui in valoare tinuta. Bijuteriile cu pietre semipretioase de culoare verde, precum agat, malahit sau smarald, vor completa un tablou ce pune accent pe naturalete. La fel de bine se vor potrivi bijuterii cu cuart roz, abalone mov sau albastru, ori cu rubin.

Pentru a alege cele mai potrivite accesorii cu pietre semipretioase ce vor completa tinutele in ton cu moda in 2021, Accent Bijuterii va pune la dispozitie o colectie bogata, pentru toate gusturile si bugetele. Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor accesorii care sa va completeze colectia personala sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului