Accesorii

#accesorii # accesorii primavara #primavara 2013 #accesorii in tendinte

Accesorii in tendinte in primavara 2013

Accesoriile te pot ajuta sa faci dintr-o tinuta banala una spectaculoasa. In primavara 2013, accesoriile sunt elementele care te vor scoate in evidenta prin opulenta lor si prin culorile puternice prin care se caracterizeaza noile tendinte ale acestei primaveri. Iata cateva accesorii care nu trebuie sa-ti lipseasca in aceasta primavara:


1. Bentitele accesorizate

Poti avea o coafura de invidiat si inedita cu ajutorul betintelor cu fundite sau folosind o esarfa pe post de fundita. Acestea iti vor da un aer clasic si iti vor accentua feminitatea.


2. Ochelarii de soare supradimensionati

Inca de la aparitia primelor raze ale soarelui ochelarii sunt indispensabili, asa ca trebuie sa fii si la curent cu ultimele noutati in aceasta privinta. Primavara 2013 aduce in prim-plan ochelarii de soare supradimensionati, cu animal print si in forme cat mai inedite.


3. Cerceii opulenti

Designerii propun pentru aceasta primavara cerceii cat mai opulenti. Ii poti purta la tinute simple, uni, pentru a aduce o nota de eleganta vestimentatiei.


4. Colierele masive

Coliere de dimensiuni mari, cat mai bogate, sunt un must have in aceasta primavara. Cu cat sunt mai ciudate, cu atat sunt mai spectaculoase si mai trendy. Culoarea turcoaz este o nuanta vedeta si nu trebuie sa lipseasca din colectia ta de coliere.


5. Bratarile si inelele in culori vii

Cele mai in voga accesorii primavara aceasta sunt bratarile cat mai late si inelele viu colorate si si cat mai multe.


6. Esarfele si palariile

Esarfele colorate si palariile mari si transparente iti vor da un aer boem si te vor ajuta sa emani eleganta primavara aceasta.


7. Curelele metalice

La fel ca toate accesoriile primaverii 2013, curelele late si metalice sau foarte colorate nu trebuie sa lipseasca din tinuta ta.


8. Gentile aurii

Daca bugetul tau este limitat, insa vrei sa ai macar un accesoriu in tendinte, cea mai buna investitie o poti face in genti. O geanta mare si colorata, cu o forma cat mai inedita, te va scoate cu siguranta in evidenta. Pentru tinuta de seara trebuie sa ai obligatoriu o geanta aurie.



Sursa foto: perfecte.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului