Accesorii

#genti #manusi #M.ARTA #m-arta.ro #bratari #centuri

Accesorii ideale pentru tinutele de sarbatori, de la M.ARTA

ADVERTORIAL

M.ARTA este numele brandului care iti aduce iarna aceasta acele accesorii ideale pentru tinutele tale de sarbatori, ori pe care vrei sa le daruiesti persoanelor dragi de Craciun. Colectia inedita de genti, centuri, bratari, portofele, manusi sau portfarduri de calitate la pret de producator te va convinge din plin ca M.ARTA este raiul accesoriilor din fanteziile oricarei iubitoare de frumos.

De la genti pentru fiecare ipostaza a zilei, pana la plicuri de seara luxuriante sau centuri cu design special, accesoriile M.ARTA sunt confectionate din piele naturala si diversificate in modele noi. Iar pentru ca M.ARTA adora sa faca surprize placute clientilor, luna decembrie inseamna cate un voucher cadou in valoare de 50 RON la fiecare comanda de peste 300 RON si cate un portfard gratuit pentru fiecare geanta achizitionata!

Iata ce accesorii fabuloase iti ofera brandul M.ARTA, pentru tinutele de sarbatori si nu numai!


Genti M.ARTA

Colectia de genti M.ARTA contine modele elegante, casual, sport, office sau de voiaj, din piele naturala de cea mai buna calitate, in texturi si culori variate.

De pilda, Geanta Postas Tea Antic este ideala pentru tinutele de zi din aceasta iarna. Cu interior textil si accesorii metalice, geanta medie are o curea de umar ajustabila si o nuanta irezistibila: roz antic, pentru un look vintage in voga. Pret: 95 RON.

Pentru tinutele de seara, ai nevoie de o geanta plic care sa iti insoteasca tinuta exact ca o bijuterie pretioasa. De aceea, Geanta Sena Bleumarine cartonata, cu capac din blanita naturala, are un design foarte trendy: alb cu bleumarin, stilul marinaresc intens promovat de designeri in aceasta perioada. Pret: 130 RON.



La orice geanta comandata, primesti si un portfard gratuit, dar si un saculet antipraf din partea M.ARTA.


Manusi M.ARTA

Cum iarna fara manusi este o corvoada, nu te poti lipsi de aceste accesorii in sezonul rece. Te vei indragosti de manusile din piele naturala Sporty, cu design elegant, atent lucrate si in nuante variate, de la mov pana la clasicul negru. Vei adora interiorul captusit cu blanita sintetica, care iti da o senzatie de catifelare la atingere. In plus, modelul care incadreaza perfect incheietura mainii confera un efect de alungire fabulos! Pret: 40 RON.


Centuri M.ARTA

O alta noutate pentru acest sezon, adusa de M.ARTA clientilor sai, este largirea gamei de centuri. Beneficiind de o colaborare cu un tehnician italian, brandul a creat cateva modele de centuri cu un design special si o mare atentie la detalii.

Vrei sa iti scoti o rochita banala din anonimat? Accesorizeaz-o cu o centura de talie usor incretita, confectionata din piele naturala cu aspect metalizat, in nuanta dorita (bronz, verde inchis sau portocaliu). Pret: 40 RON

Vrei sa faci un cadou excelent unui barbat de sarbatori? Atunci centura pentru barbati cu imprimeu elegant, din piele naturala, va fi darul de top pentru un reprezentant al sexului tare.


Bratari M.ARTA

Nici colectia de bratari M.ARTA nu trebuie sa treaca neobservata. Modelele in voga, atent lucrate si confectionate din materiale de calitate, pot fi oricand un cadou inspirat pentru o persoana draga sau pentru tine insati. Noua ne place bratara metalica cu snur satinat intr-o superba combinatie de negru si maron. Pret: 30 RON.


Cum cumperi accesoriile M.ARTA?

Daca vrei sa afli cum cumperi accesoriile M.ARTA, intra pe m-arta.ro si comanda foarte usor produsele dorite. Brandul are si magazine de desfacere in Craiova sau in Pitesti!

Produse recomandate

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului