Accesorii

#accesorii plaja #plaja #accesorii

Accesorii de purtat la plaja!

Zilele calduroase de vara ne indeamna sa petrecem tot mai mult timp la mare sau piscina unde putem scapa de agitatia orasului topit de razele soarelui ce il rapune zi de zi.

Nu ai nevoie de prea multe pentru a petrece o zi de relaxare pierdandu-te in valurile marii sau relaxandu-te intr-o piscina, de tot ce ai nevoie este un costum de baie/ slip de baie, un prosop si esti gata sa te lasi purtat de razele soarelui si racorit de stropi de apa.

Insa exista un accesoriu pe cat de fashion pe atat de folositor pe care il poti adauga in bagajul tau, este vorba despre un ceas, ce te poate ajuta sa-ti faci programul pentru aceea zi.

Cu toti uitam de trecerea timpului atunci cand ne relaxam si simtim bine, dar daca vrei ca ziua ta sa fie una reusita si sa faci tot ceea ce ti-ai propus atunci este bine sa fii la curent cu ora, iar atunci ceasul este accesoriul perfect pe care il poti lua cu tine.

Pentru ca razele soarelui sunt mai puternice in anumite momente ale zilei, tine cont atunci cand nu esti dispus sa-ti raneasca pielea si vrei sa te feresti de el, poarta un ceas la mana si poti fi la curent cu trecerea timpului doar dintr-o privire.

Nu trebuie sa-ti faci griji ca se va uda, atunci cand vrei sa intri in apa, pentru ca poti opta pentru un ceas cu o rezistenta la apa ridicata, astfel poti lasa telefonul deoparte si sa te bucuri de ziua dedicata tie si atat.

Mai mult va reprezenta si un accesoriu fashion, pe care il poti adauga tinutei tale de plaja, iar daca inca nu ai un ceas, poti incerca pe site-ul oficial al celor de la Guess, unde vei gasi ceasuri perfecte pentru astfel de zile.

Este de preferat sa aibe o curea din silicon pentru a nu se uda, iar la ei pe site o sa gasesti cateva ceasuri care sa-ti satisfaca aceste cereri.

In filtr-ul existent pe site, poti opta pentru ceas dame sau ceas barbatesc, materialul curelei, si rezistenta la apa, acestea sunt cele trei lucruri dupa care trebuie sa te ghidezi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare