Accesorii

#par #esarfa #primavara 2011

Accesorii cu stil: esarfa pentru par

Modalitatile de impodobire a parului sunt din ce in ce mai variate in acest an. Esarfa purtata pe cap a cucerit podiumul si pare sa devina rapid un element foarte important in sezonul primavara-vara 2011.

Inspirati poate de Sarah Jessica Parker in "Totul despre sex 2", marii designeri au adus pe podium esarefe deorative pentru par, in toate formele si culorile.

Pe post de bentita sau chiar turban, esarfa va fi un accesoriu important in aceasta primavara, cand vine vorba de par.

Un motiv pentru succesul esarfei la saptamana modei de la Milano dedicata acestui sezon este versatilitatea ei. De la un look rock pana la un stil casual, modul in care esarfa iti poate imbogati tinuta tine doar de imaginatia ta.

Culorile puternice si imprimeurile florale te pot ajuta sa intampini primavara pregatita pentru un nou sezon, cu tendinte noi.

Emilio Pucci. Sursa foto: Elle.com

Matasea ramane materialul cel mai potrivit pentru esarfele din acest sezon. Daca alegi o esarfa dintr-un alt material, tine cont de continutul de fibre sintetice si evita esarfele care contin putine fibre naturale. Acestea sunt importante mai ales deoarece esarfele vor fi purtate pe cap, iar materialele sintetice pot incalzi foarte mult purtatoarea.

Emilio Pucci a ales sa foloseasca esarfele pe post de bentite, infasurate insa de doua ori in jurul capului, pentru o latime mai mare.

Inspiratia esarfelor folosite de Giorgio Armani tine de zona sahariana. Albastrul inchis si indigo-ul au fost culorile folosite cel mai mult, esarfele fiind accesorizate perfect cu tinutele elegante.

In colectia D&G, esafele voi colorate au fost purtate pe cap in mod traditional, in timp ce designerii de la Moschino au preferat esarfele de bumbac uni, cu buline albe.

D&G. Sursa foto: Elle.com

 

Cum sa porti esarfa

 

Pentru un look elegant, cele mai indicate culori sunt nuantele de albastru inchise (Giorgio Armani, Jason Wu). In schimb, daca stilul tau este casual, poti purta esarfe pe cap, indiferent de culoare sau de imprimeu.

Turbanul poate fi alegerea cea mai potrivita, dar el este asociat in general cu un look mai imbatranit, astfel ca tinuta ta trebuie sa includa si elemente mai tineresti.

Pentru stilul boho chic , esarfele purtate ca bandana pot fi o alegere inspirata. Nu te sfii sa experiementezi cu esarfe cu diverse culori si imprimeuri pentru a integra esarfa in stilul tau personal.

Bulinele albe ale esarfelor Moschino pot completa cu succes un look urban chic.

Moschino. Sursa foto: Elle.com

Modul in care alegi sa porti esarfa tine doar de stilul pe care vrei sa il adopti. Esarfa poate fi in aceasta primavara un element colorat sau poate sustine tinuta in mod discret, in cazul esarfelor uni in culori pastelate.

Esarfele pot fi purtate pe cap inodate in spate sau intr-o parte. Lasa-ti imaginatia sa lucreze si gaseste cel mai potrivit look pentru tine in aceasta primavara.

Giorgio Armani. Sursa foto: Elle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare