Accesorii

#pantofi #balerini #pantofi din piele # toamna iarna 2011 # pantofi de toamna #patonfi cu toc

7 modele de pantofi pentru o toamna confortabila

Femeia activa a secolului XXI tanjeste dupa stil si confort in acelasi tablou, nu separat. Cu siguranta te-ai saturat si tu sa-ti simti picioarele zvacnind de durere din pricina articolelor de incaltaminte aratoase dar chinuitoare, care te fac sa visezi dupa slapii pufosi de-acasa atunci cand alergi sa prinzi metroul in drum spre serviciu. Creatorii de moda s-au gandit sa-ti indeplineasca aceasta necesitate tot mai stringenta - a elegantei fara sacrificiu - si au creat modele de pantofi pentru ca tu sa te bucuri de o toamna confortabila.

Din fericire, in sezonul toamna-iarna 2011 sunt la mare cautare pantofii cu talpa plata, rigorile stilistice fiind mai permisive ca niciodata anul acesta.

 

Pantofii clasici din lac

Alege o pereche de pantofi clasici din lac, cu un model de inspiratie masculina, pe care ii poti purta cu orice tinuta eleganta, la birou sau la intalnirile de afaceri in orice moment al zilei. Maronul este o nuanta extrem de agreata toamna aceasta, dar simte-te libera sa experimentezi orice.

Balerinii cu imprimeuri

Balerinii raman un accesoriu in tendinte toamna aceasta, iar daca alegi o varianta cu imprimeuri vei obtine un look cat se poate de actual. Fusta midi si rochia maxi, alte doua elemente de baza ale anotimpului ruginiu, merg de minune cu femininii balerini.

Pantofii cu sireturi

Imprumuta stilul vestimentar al iubitului tau si achizitioneaza o pereche de pantofi cu sireturi la baza gleznei in nuante neutre, inspirati din curentul britanic Oxford.

Balerinii din piele intoarsa

Balerinii din piele intoarsa fac parte din articolele must-have ale toamnei, iar daca optezi pentru un model rosu-aprins cu catarama aurie, vei fi admirata cu siguranta de cei din jur.
 

Pantofii decupati de scolarita

Stilul "old-school" a revenit in tendinte atat pentru moda masculina cat si cea feminina, asa ca profita de vremea inca prietenoasa si poarta pantofii decupati de scolarita cu orice tinuta alegi sa porti in timpul zilei.
 

Pantofii in nuante nude

O pereche de pantofi in nuante nude, cu talpa plata si fara alte aplicatii suplimentare iti vor oferi confortul si eleganta de care ai nevoie.
 

Pantofii cu franjuri

Franjurile sunt un accesoriu retro-chic care iti vor pune in valoare pantofii toamna aceasta, asa ca urmareste un astfel de model in magazine si asigura-te ca va fi al tau:



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare