Accesorii

#papuci #plaja #incaltaminte vara #papuci de plaja #accesorii plaja #modele papuci

6 tipuri de papuci de plaja in tendintele verii 2013

Daca iti petreci concediul la mare, papucii de plaja nu trebuie sa iti lipseasca. Vara 2013 vine cu o gama variata in ceea ce priveste modelele de papuci de plaja, intre care iti vei gasi cu siguranta unii care sa fie pe gustul tau. Iata cateva modele de papuci de plaja care se poarta vara aceasta:


1. Papucii de plaja din plastic

Desi papucii si balerinii din plastic se poarta deja de cateva sezoane, acestia reusesc sa se metina in top si anul acesta. Daca vrei sa fii sic la plaja, nu uita sa iti iei in bagaj si cateva pereche de papuci de plastic, care au pret destul de accesibil si, in plus, sunt mult mai rezistenti la apa.

Anul acesta, papucii de plaja din plastic vin usor restilizati, subtil accesorizati si viu colorati.




2. Papuci de plaja neon

Culorile tari precum neon, coral sau fucsia sunt ideale pentru papucii de plaja. In vacanta trebuie sa porti culori cat mai optimiste si, in plus, acestea sunt in mare voga vara aceasta, asa ca incearca sa fii mai indrazneata si poarta culori cat mai dramatice. Acestea te vor bine dispune si te vor energiza.




3. Papuci de plaja cu platforma

Daca esti miniona poti opta pentru papucii de plaja cu platforma. Acestia iti vor da un aer sic si vor adauga inaltimii tale cativa centimetri plus.




4. Papucii de plaja cu imprimeu floral

Imprimeurile florale sunt omniprezente vara aceasta. Daca vrei sa fii la moda chiar si la plaja, papucii cu imprimeuri florale nu trebuie sa iti lipseasca in acest sezon.




5. Papucii cu accesorii pretioase

Daca esti o fire mai rafinata si iti place stilul elegant, atunci poti alege o pereche de papuci de plaja cu accesorii pretioase. Acestia merg de minune mai ales daca alegi sa faci plaja la o piscina cocheta.


6. Papucii de plaja cu talpa de lemn

Daca te pregatesti sa iesi la o cina romantica la o teresa de la malul marii, atunci tinuta ta trebuie sa fie mai eleganta, insa confortabila. Poti purta pentru aceasta seara o rochie simpla, vaporoasa de vara si o pereche de papuci de plaja cu talpa de lemn, mai ales ca vara aceasta sunt in mare voga materialele din natura.



Sursa foto: tincongnghe.com.vn

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului