Accesorii

#cizme # cizme toamna #modele cizme #cizme opulente #cizme extravagante

6 tipuri de cizme trendy toamna aceasta

Sezonul toamna-iarna 2013-2014 vine anul acesta cu modele de cizme opulente si extravagante la fel ca piesele vestimentare. De la botine cu par de ponei la cizmele in stil militar, cu insertii de dantela sau retro, toamna aceasta se anunta una inedita din acest punct de vedere. Iata cateva tipuri de cizme in tendinte toamna aceasta:


1. Cizmele cu animal print

Animal printurile raman in tendinte si toamna aceasta si par sa nu paraseasca podiumurile de moda in curand. Marii designeri propun modele de cizme cu animal print, in special cele leopard. Acestea ofera eleganta, extravaganta si iti scot orice tinuta banala in evidenta.
Ele sunt pata de culoare si de inedit ale unui outfit in tendinte toamna aceasta.


2. Cizmele asimetrice

O doza de inedit si distinctie o poti avea si cu o pereche de cizme asimetrice, mai lungi in fata si mai scurte in spate. Culoarea-vedeta a acestora este nude-ul sau maroul, iar materialul din care sunt confectionate trebuie sa fie o piele de calitate. In aparenta simple, cizmele asimetrice reusesc sa dea un aer sic vestimentatiei tale.
 

3. Botinele cu par de ponei

Daca vrei sa iesi din tipar, toamna aceasta se poarta botinele cu par de ponei. Sunt elegante si, in acelasi timp, surprinzatoare, iesite din comun. Insa, daca esti o fire indrazneata, botinele cu par de ponei sunt perfecte pentru tine.




4. Cizmele din imitatie piele de sarpe

Imitatia din piele de sarpe revine si ea in tendinte toamna acesta. Cizmele de acest tip sunt un must-have si sunt ideale pentru un look elegant, rafinat.


5. Cizmele cu toc

Desi se spune ca eleganta impune purtarea pantofilor, acest tip de cizme cu toc, negre, din piele intoarsa sunt perfecte pentru o tinuta rafinata. Ele emana eleganta, indrazneala si lux.


6. Cizmele cu talpo ortopedica

Un alt trend care revina toamna aceasta este talpa ortopedica. Asa ca nu ezita sa iti achizitionezi si o pereche de cizme de acest tip. Sunt comode, usor de purtat si foarte versatile.

Sursa foto: irrhoplaceable.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului