Accesorii

#genti plic #genti 2012 #tendinte genti 2012 # genti plic 2012 #genti dama #geanta dama

6 genti plic pentru zi de purtat in sezonul cald 2012

Delicatele genti plic pentru zi vor deveni indispensabile odata cu adoptarea tinutelor de primavara tarzie, cand vei simti nevoia unei libertati de miscare sporite in bataia vantului bland. Atunci cand vei renunta in sfarsit la pardesiu, gentile care pot fi purtate usor cu o singura mana iti vor parea o adevarata binecuvantare.

Renunta la volumul XXL si inlocuieste-ti accesoriile voluminoase cu genti plic pentru zi in tendintele sezonului cald 2012. Ti-am pregatit o lista cu 6 modele chic, indraznete si colorate aprins, care sa iti aduca o pata de culoare si modernitate in tinute.

1. Geanta plic mustar

Galbenul si toate nuantele sale derivate sunt un must have in primavara anului 2012, ceea ce inseamna ca o geanta plic care sa se incadreze in paleta cromatica de acest tip este tot ce ai nevoie pentru a te alinia instantaneu celor mai noi tendinte in moda. Cateva aplicatii aurii sunt de bun augur, daca preferi sa nu porti alte bijuterii atunci cand vremea de afara devine tot mai fierbinte.

2. Geanta plic rosie

Rosul aprins ramane in trend, iar geanta plic este un mod grozav de a-l introduce in tinute. Daca iti plac culorile tari, cauta modele indraznete, care sa combine rosul cu albastrul marin, verdele crud sau galbenul neon. Iata un mod grozav te a te juca cu stil combinand nuante curajoase sezonul acesta!



foto : refinery29.com

3. Geanta plic eleganta

Vrei o geanta plic eleganta, pe care sa o poti purta si pe timpul zilei? Alege un model clasic, intr-o nuanta dulce si feminina precum piersica, cu inchizatoare metalica. Va arata la fel de bine cu rochiile tale vaporoase si diafane pentru vreme insorita, asa cum se va adapta tinutelor pretioase din timpul serii.



Foto: refinery29.com

4. Geanta plic roz aprins

Anul acesta, sezonul cald este sinonim cu cele mai opulente culori. Indrazneste sa iesi in evidenta cu ajutorul unei genti plic roz aprins, cu barete metalice si detalii chic, special concepute pentru a da un plus de personalitate aparitiilor tale zilnice.



Foto: refinery29.com

5. Geanta plic in blocuri de culori

Designul in blocuri de culori nu este popular doar in randul pieselor vestimentare principale. Il poti purta cu succes si prin intermediul unei genti plic feminine, gata sa iti adapteze tinuta la cele mai proaspete tendinte.



Foto: refinery29.com

6. Geanta plic cu imprimeu original

Peisajele din natura sunt cele mai noi inspiratii pentru imprimeurile propuse de creatorii de moda in 2012. Adopta acest trend cu ajutorul unei genti plic de zi si pregateste-te sa faci furori!



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului