Accesorii

#accesorii #stil feminin #tendinte rame ochelari #rame de ochelari

5 rame de ochelari in tendinte in 2014

In sezoanele trecute, ochelarii de tocilar au fost in mare voga. In 2014, aceasta tendinta se mentine, iar ochelarii cu diverse rame inedite sunt la moda, chiar daca ii porti ca simplu accesoriu vestimentar. Iata cateva modele de rame in tendinte, care sunt la mare cautare in 2014:

1. Ramele acvatice

Anul acesta este indicat sa te ineci in lumea albastra. Turcoazul, verdele sau albastrul oceanic si alte culori inspirate de apa sunt cele mai noi tendinte atunci cand vine vorba despre ramele de ochelari. Acestea sunt sic, originale si se potrivesc si oricarui tip de piele.

2. Ramele cu imprimeuri

La fel ca si anul trecut, imprimeurile sunt la mare cautare si in 2014. Acum poti alege insa imprimeuri florale unice, sic si foarte diafane. De asemenea, poti merge pe animal printuri, pentru un look mai softisticat, sau pe imprimeuri geometrice, nedefinite, pentru mai multa originalitate.

3. Ramele neutre

Ramele in nuante neutre, precum negru, alb, maro, gri sau albastru inchis, raman mereu la moda. Daca alegi unele supradimensionate, atunci vei fi si mai sic. De asemenea, modelele de rame inedite cu diverse forme geometrice sunt si ele in mare voga.

4. Ramele curcubeu

Radiant Orchid, un violet cu nuante de roz subtile, este culoarea anului 2014. Asadar, aceasta nuanta nu trebuie sa lipseasca nici cand vine vorba despre ramele de ochelari. De asemenea, la mare cautare sunt si combinatiile de culori puternice, asa ca nu ar fi rau sa incerci anul acesta niste rame multicolore, mai ales daca este vorba despre ochelarii de soare, ideali pentru vacanta.

5. Ramele vintage

Moda revine de fiecare data. Anul acesta, stilul vintage este mai prezent ca niciodata. Acesta se regaseste nu doar in designul interior, ci si in haine sau, de ce nu, ramele de ochelari.
Asadar, daca este o fire indrazneata si iti place sa iesi in evidenta, poti alege niste rame de ochelari mici si rotunde, simple sau cu diverse buline sau orice alte imprimeuri inedite si foarte haioase.



Sursa foto: trend14.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare