Accesorii

#sandale ideale #sandale fara toc #sandale vara #sandale

5 motive pentru care sandalele fara toc sunt ideale pentru vacanta de vara aceasta!

Nu-i asa ca si tu ai inceput sa iti faci deja planuri pentru vacanta de vara aceasta? Desi a fost o situatie incerta, acum stim sigur ca ne putem bucura de concedii. Indiferent ce destinatie vei alege, grija bagajului nu te va ,,ocoli”. Probabil si tu ai cosmaruri cand te gandesti ca nu stii la ce articole vestimentare si incaltaminte sa renunti astfel incat sa iti poti inchide bagajul fara probleme. Dintre toate, cel mai mult loc ocupa incaltamintea, asa ca te gandesti serios ce poti alege astfel incat sa iti ofere confort si sa se potriveasca la orice. Iti dam un indiciu: sandale fara toc de la DeLuat. In continuare, iti vom prezenta cateva argumente prin care iti demonstram ca sandalele fara toc sunt ideale pentru vara aceasta!

1. Comoditatea sandalelor: fara indoiala, sandalele fara toc sunt unele dintre cele mai comode incaltari. Insa, mare atentie la talpa acestora: nu trebuie sa fie extrem de rigida, astfel incat sa nu te doara picioarele de la efortul de a merge. Sandalele fara toc calitative iti confera libertate de miscare si probabil ai observat si tu ca oricat ai sta incaltata cu o astfel de pereche si oricat de mult ai merge, nu simti disconfort. Daca planuiesti sa mergi mult pe jos in vacanta de vara aceasta, sandalele fara toc iti vor fi cel mai bun aliat!

2. Incap usor in bagaj: ori de cate ori te gandesti la bagajul pentru vacanta, iti faci tot felul de planuri pentru a te bucura de mai mult de o pereche de incaltaminte. Din fericire, pe timp de vara, poti purta sandale fara toc la orice tinuta. Acestea incap foarte usor in bagaj, ocupa putin loc si poti lua chiar si trei perechi fara sa te simti vinovata.

3. Se potrivesc oricarei tinute: stim ca vrei sa ai cat mai multe poze frumoase din vacanta si de asemenea, sa te simti perfectand purtand tinute care iti plac. De aceea, iti recomandam sandalele fara toc, deoarece se potrivesc atat la tinute de zi, casual, dar si la cele mai sport sau chiar si la o iesire romantica in oras, seara. Poarta-le cu blugi, pantaloni casual, fuste, rochii, pantaloni scurti, practic orice iti doresti si vei observa ca se potrivesc perfect!

4. Ai de ales intre o multime de modele: in functie de preferintele tale, poti alege sandale din piele naturala, din piele ecologica, piele intoarsa, chiar si material textil sau altele. Ca si stil, vei observa ca sunt atat sandale cu barete mai groase, mai subtiri, iar cromatica si design-ul sunt si ele foarte importante. Orice ai cauta la o pereche de sandale, cu siguranta vei gasi, astfel incat sa se potriveasca stilului tau si locatiei de vacanta.

5. Au preturi avantajoase: inainte de o vacanta, stim ca incerci sa reduci putin cheltuielile, asa ca esti in cautarea celor mai bune oferte pentru sandale. Iti dam un pont: le poti cumpara dintr-un magazin online si astfel vei economisi nu doar bani, ci si timp. Nu trebuie sa cheltui o mica avere pe o pereche de sandale si asa cum stii, de cele mai multe ori, ieftin nu inseamna necalitativ. De aceea, poti comanda cu incredere sandale deosebite din magazinul online DeLuat si astfel bugetul pentru vacanta nu va fi afectat.

Ce spui? Te-am convins sa alegi sandale fara toc pentru vacanta de vara aceasta?

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/iEfQhc9_dO8

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare