Accesorii

#geanta #genti #modele genti #genti metalice

5 modele de genti metalice pentru sezonul rece

Sezonul de iarna 2012/2013 este unul al reinventarii, iar stilistii vin cu propuneri din ce in ce mai indraznete. Accesoriile metalice sunt din nou in trend, iar pe langa detaliile cu tinte, lanturi sau fermoare, se poarta gentile si incaltamintea metalizata.

Noi am facut o selectie cu cele mai interesante si spectaculoase modele de genti metalice care se poarta in acest sfarsit de an.


1. Geanta Tote metalizata

Daca esti o persoana ocupata, care alearga toata ziua dintr-un capat al altuia al orasului, ai nevoie de o geanta incapatoare si eleganta deopotriva. Modelul Tote este recomandarea stilistilor pentru aceasta iarna, iar nuantele aramii, usor metalizate, aduc cu sine un aer de rafinament si originalitate.


2. Geanta de umar metalizata

Un alt model deosebit, geanta de umar maro metalizat, este un must-have in garderoba oricarei femei. Poarta aceasta geanta langa o tinuta casual, pentru o iesire la bar alaturi de prieteni sau transforma-te intr-o diva a anilor' 80', purtand geanta cu un blazer crem si o pereche de pantaloni evazati!


3. Clutch auriu

Pentru o seara in oras sau la un cocktail, alege un clutch auriu si stralucitor. Eleganta inseamna de cele mai multe ori simplitate, astfel incat minimalismul detaliilor, liniile curate si stralucirea mata fac din acest accesoriu un etalon de rafinament.


4. Geanta-ghiozdan de culoare argintie

Acest model se potriveste mai degraba adolescentelor sau persoanelor cu un job de teren, care se afla intr-o permanenta miscare. Aceasta gentuta este chic, comoda si foarte practica.

Poarta accesoriul pentru a avea libertatea in miscare, fara insa a te lipsi de maruntisurile si cochetariile tipic feminine.


5. Geanta Hobo metalizata

Inca de anul trecut, trendul modelului Hobo a fost lansat de starurile hollywoodiene. Ideala pentru orice stil sau tinuta, geanta Hobo este si foarte practica.

Stralucirea metalica si micile detalii inspira un aer boem, iar stilistii recomanda acest model si pentru sezonul urmator.



Sursa foto: handbag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare