Accesorii

#genti #genti 2012 #tendinte genti 2012 #genti vintage #genti dama #geanta dama #geanta

5 genti vintage de purtat in 2012

Practicele genti vintage se numara printre cele mai importante piese de purtat in 2012. Materialele rezistente, detaliile "old school" si baretele groase au fost introduse in majoritatea colectiilor de accesorii lansate de firmele de prestigiu pentru anul in curs. Iata ce modele chic si trendy poti alege in acest sezon, pentru un look aliniat celor mai proaspete tendinte.

Cauti elemente noi si originale pentru a-ti scoate tinutele din anonimat? Atunci nu ocoli pretioasele genti vintage, un must have puternic in 2012. Inspira-te din urmatoarele modele actuale pentru sesiunile viitoare de cumparaturi.

1. Geanta postas

Extrem de potrivita pentru apartiile tale casual din timpul zilei, geanta postas este o optiune excelenta pentru birou sau deplasarile cotidiene in oras. Cauta o nuanta pamantie (maro-oranj), cu barete groase, catarame si o forma dreptunghiulara, pentru un spatiu generos de depozitare.

2. Geanta-cos

O geanta in format inedit, care imita un cos inalt si ingust, va fi o achizitie chic pe care nu o vei regreta. Incapatoare si usor de purtat, te va alinia instant celor mai fierbinti trenduri ale anului 2012. Alege o nuanta eleganta si moderna, precum roscatul sau fascinantul burgundy.



Foto: refinery29.com

3. Geanta-cutie

O alta varianta de geanta vintage, populara anul acesta, este geanta-cutie. De dimensiuni reduse si cu o forma simetrica, este excelenta pentru plimbarile din weekend prin parc. Alege-o intr-o nuanta moderna de albastru cobalt, pentru a-i spori actualitatea in randul tendintelor.

4. Geanta in doua culori

Stii ce ar face o geanta vintage sa fie si mai pretioasa la bratul tau? Un model in doua culori. Iti propunem o forma trapezoidala, cu barete rotunde mici si combinatia sofisticata de maro si vernil. Ii vei adora utilitatea si versatilitea unica, de a se asorta cu usurinta majoritatii pieselor din garderoba ta.



Foto: refinery29.com

5. Geanta de umar

Ce poate fi mai chic decat o geanta de umar cu barete impletite, trapezoidala, intr-o frumoasa combinatie de bleumarin si auriu? Acest gen de model a devenit popular in anii '70, insa ramane la fel de potrivit si pentru anul 2012.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare