Accesorii

#stil #accesorii #accesorii iarna #accesorii iarna 2012 #manusi iarna

5 achizitii de iarna pentru femei ocupate

Un suflu nou in garderoba ta nu are nevoie de ore in sir de cumparaturi prin magazine, concretizate in investitii majore. Tinutele tale isi pot schimba aspectul cu ajutorul unui singur element chic, capabil sa dea o imagine noua ansamblului vestimentar. Iata 5 achizitii de iarna pentru femei ocupate.

Vei fi surprinsa cat de eficiente pot fi micile schimbari in recapatarea simpatiei pentru propria garderoba. Rezista cu stil temperaturilor scazute de afara, apeland la mici tertipuri care respecta timpul limitat al femeilor ocupate.

1. Palaria burgundy

Renunta la imaginea jucausa pe care o caciula tricotata ti-o creioneaza si fa loc unui look mai sofisticat si mai pretentios. Opteaza pentru o palarie eleganta, in moderna si seducatoarea nuanta burgundy, care sa iti aduca un plus de rafinament in aparitiile zilnice. Modelul poate fi de orice fel, cata vreme te avantajeaza.



Foto: refinery29.com

2. Tocuri inalte de iarna

Fie ca iti vine sa crezi sau nu, poti sa porti un toc seducator iarna, fara sa risti alunecari pe gheata si hipotermii. Alege o pereche de ghete cu talpa antiderapanta din cauciuc, care sa iti ofere inaltime si, implicit, suplete.



Foto: refinery29.com

3. Esarfa colorata

In fiecare iarna, vine un moment in care gatul tau are nevoie de protectie suplimentara. Profita de aceasta necesitate si alege o esarfa colorata, capabila sa "sparga" aerul monoton al iernii alb-gri.



Foto: refinery29.com

4. Rujul purpuriu

Un ruj purpuriu, consistent, poate fi sarea si piperul imaginii tale atunci cand simti nevoia unui suflu de noutate. Intre aplicarile nenumarate de balsam de buze , cu siguranta o nuanta sexy a buzelor va fi binevenita.



Foto: refinery29.com

5. Manusi de firma

Oricat de tentant ar fi sa cedezi ispitei de a economisi cativa lei in achizitionarea manusilor, acesta accesoriu ti-ar putea da multa incredere in raport cu statutul social la care aspiri. Cumpara o pereche de manusi dintr-un material fin, de care sa fii mandra si pe care sa le afisezi cu aceeasi incredere in metrou, la birou si la restaurantul pretentios la care ai primit o invitatie la cina.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare